Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
287444 wyników
Przepis na q999999.1 union select unhex(hex(version())) -- and 1=1
Becoming a chef - week 11... Final week...
So the journey has finished... The best part has just begun! I'm out in the world, equipped in the skills, and a bit of confidence and belief in myself too, ready to work as a chef, to fully become one. All that thanks to an amazing teacher, mentor and...
Anula's Kitchen
Becoming a Chef
Coffe Sponge Drops
Coffe Sponge DropsFor a lazy afternoon...20 min of work together I suppose."Coffe Sponge Drops"- 2 eggs- 1/2 cup flour- 1 tsp baking powder- 1 tsp soda- 6 tbsp custar sugar- 1 tbsp instant coffeeFor feeling:- 1 cup of fat cheese- 50g coconut- 1 tbsp ic...
Rosemary Scent
Cakes
Wytrawne serniczki z pieczonymi pomidorami
Delikatne, kremowe serniczki z koziego sera na spodzie z krakersów, orzechów i daktyli. Podawane z pieczonymi pomidorami koktajlowymi i makiem. Spód jest chrupiący, lekko... The post Wytrawne serniczki z pieczonymi pomidorami appeared first on Studio K...
Studio Kuchnia
Warzywa
,
Wege
,
Pomidory
,
Impreza
,
Serniki
,
Przekąska
,
Ser kozi
,
PRZEKĄSKI
,
Mak
,
Sernik na zimno
,
Daktyle
Dark & Dreamy Double Fudge Cupcakes
Hello, hello! Well, its been a chocolatey weekend, with Valentines Day and all, and my cakelets and I were just spending it at home with a warm fire (its was -8°F/-22°C), iPads, music, and all sorts of other around-the-house comfor...
Sweetapolita
Frostings & Fillings
,
Chocolate
,
Pastel
,
Fudge
,
Baked Goodies
,
Cupcakes
,
Dark
,
Dreamy
,
Glossy
,
Chocolate Cupcakes
,
Double chocolate
,
Jersey shore
Easter in Poland: Beets with Horseradish
I do not know how to call this traditional Polish side dish Is it a sauce, a salad, or maybe a topping? Whatever it is, it tastes the best with ham, beef, duck or turkey. Personally, I like to eat it...
SoSlowCuisine | Slow food blog written with passion
Recipes
,
Gluten-free
,
Vegetarian
,
Vegan
,
Slow food
,
100% Polish
,
Easter dishes
,
Side dishes
,
Christmas dishes
,
Easter
,
Beets
,
Horseradish
,
Side dish
Risotto z karmelizowaną cebulą i pieczarkami
Ricotto z karmelizowaną cebulą i pieczarkamiCaramelized onion and mushrooms risotto, for English scroll downKocham risotto, karmelizowaną cebulę i pieczarki. Połączenie wszystkich tych trzech dobroci oznacza wjadanie z garnka nawet, kiedy jesteś pełny ...
I adore cinnamon- subiektywny blog kulinarny o zapachu cynamonu
Obiad
,
Cebula
,
Gluten free
,
Wege obiad
,
Grzyby
,
Parmezan
,
Ryż
Rolada piernikowa z adwokatem i żurawiną
W tym roku na blogu będzie bardzo piernikowo Piernikowa rolada z pyszną śmietankowo-adwokatową masą i żurawiną to ciasto dla tych, którym tradycyjne pierniki już się przejadły. Ja tam bardzo lubię pierniki, a jeszcze bardziej lubię wariacje na t...
candycompany.pl
Przepisy
,
Ciasta z owocami / fruit cakes
,
Piernik / gingerbread
GRILLOWANE SZPARAGI Z PIECZARKAMI I TOFU, NA KREMOWEJ POLENCIE
GRILLED ASPARAGUS WITH MUSHROOMS AND TOFU SERVED ON CREAMY POLENTASzparagowe ucztowanie czas zacząć ;) Pierwsze w tym sezonie, podałam lekko zgrillowane, z dodatkiem aromatycznego tofu, gęstego sosu z pieczarkami i sycącą polentą.Wyszło bardzo sm...
Food Porn, Vegan Style
Bezglutenowe
,
Gluten-free
,
Obiad
,
Dinner
,
Tofu
,
Kolacja
,
Asparagus
,
Kasza
,
Mushrooms
,
Szparagi
,
Pieczarki
,
Supper
,
Polenta
Welcome back after a break!
Dear Foodies, We would like to give you a warm welcome after a very long break caused by serious family issues. We are happy to be back and start blogging again. Lately, we put a lot of effort into improving...
SoSlowCuisine | Slow food blog written with passion
Announcements
,
Changes
,
New stuff
,
We are back
Makowy must have, czyli placek makowy z musem z kwaśnej śmietany
Placek makowy z musem z kwaśnej śmietanyPoppy seed pie with sour cream mousse, for English scroll downTo ciasto odkryłam jakiś czas temu. Od razu zwróciłam uwagę na mak, który wielbię, więc wiedziałam, że prędzej czy później spróbuje swoich sił z tym c...
I adore cinnamon- subiektywny blog kulinarny o zapachu cynamonu
Jajka
,
Mąka pszenna
,
Cukier
,
Masło
,
śmietana i śmietanka
,
Ciasta różne
,
Boże Narodzenie
,
Twaróg
,
Ciasto kruche
,
Mak
,
Mleko skondensowane
,
Kasza manna
Zupa krem z marchewki i żółtej papryki z rozmarynem / carrot and yellow pepper soup with rosemary
zupa krem z marchewki i żółtej papryki z rozmarynemZupa jest prosta,szybka i przepyszna.Nutka żółtej papryki i pora dodają zupie wspaniałego smaku a rozmaryn jest pachnącym wykończeniem.Kolor jest wiosennie optymistyczny.Zupka doprawiona świeżo zmielon...
hungrybonbons
Dinner
,
Obiad
,
Vegetables
,
Warzywa
,
Cream soup
,
Zupa krem
,
Carrot
,
Leek
,
Marchew
,
Por
,
Rosemary
,
Rozmaryn
,
Yellow pepper
,
żółta papryka
Naturally fermented, lightly salty dill pickles
Growing up in Poland, I fell in love with homemade sour pickles especially ones that were naturally fermented. The pickles sold in America are cucumbers preserved in vinegar. My idea of a pickle is a cucumber that’s been naturally
Food Polka
Food Photography
,
Food Styling
,
Published by Marta Fowlie
,
Culinary Writing
,
Dinner
,
Lunch
,
Vegeterian
,
Personal chef LA
,
Editorial
,
Polish Cuisine
,
Privet Chef Events
,
Snack
,
Resourceful Cooking
,
Marta smolczewska
,
Salt
,
Food polka
,
Apetizer
,
Garlic
,
Herbs
,
Spices
,
Dill
,
German Cuisine
,
Vegan
,
Food photographer
,
Marta fowlie
,
Black Pepper
,
Cabbage
,
Food stylist
,
Cucumbers
,
Pickles
,
Salad
,
Home preserves
,
Jemwiecjestem.com
,
Polish Carnival
,
Polish chef
,
Polish cuisine is us
,
Thai Chili
,
Yellow mustard seeds
,
Dill pickles
,
Fermented cucumbers
,
Fermented food
,
Home fermented cucumbers
,
Home food fermentation
,
Home made pickles
,
Jewish deli style pickles
,
Polish pickles
,
Sauerkraut and pickles
Kremowy gulasz z soczewicy
Creamy lentil stew for English scroll downOd kiedy w Oslo jest po -10 i więcej cały czas, nie ma mowy na zimne smoothie czy owsianki z lodówki. Potrzebne jest mi jedzenie, które rozgrzeje mnie od środka i sprawi, że będę miała dobry humor. Najlepsze na...
I adore cinnamon- subiektywny blog kulinarny o zapachu cynamonu
Obiad
,
Cebula
,
Gluten free
,
Zioła
,
Wege obiad
,
śmietana i śmietanka
,
Marchewka
,
Imbir
,
Vegan
,
Szpinak
,
Ziemniaki
,
Bakłażan
,
Pietruszka
,
Soczewica
Smoky Black Bean Soup
Having moved into my new house a week ago today, this soup is the first edible thing besides Reds Chinese to hit my kitchen counter. Truth is, most of my kitchen is still packed up in boxes and stacked in the guest room. Two things...
Joy the Baker
Uncategorized
,
Easy
,
Soup
,
Black bean
Let It Be Sunday, 146!
Hello sweet friends! Do you already have your Thanksgiving turkey? Are you making some sort of vegan turducken with eight different kinds of squash? Ive been looking forward to this holiday moment for months and here I am feel...
Joy the Baker
Let it be sunday
,
Uncategorized
Let It Be Sunday, 136!
Hello sweet friends! These days have been a doozy and I just want you to know- I appreciate that you take time to spend a few moments in this space. I know Ive said it before but I never take it for granted. We have the great ...
Joy the Baker
Beyond the Kitchen
,
Let it be sunday
←
Poprzednia
50
51
52
53
54
Następna
→