**Jabłko w gryczanym cieście kakao - karob - cynamon z jogurtem naturalnym, bananem, prażonymi siekanymi laskowymi**
Było jabłko. Jabłko które już dosyć długo sobie samotnie leżało, bo miało jakiś taki dziwny smak i nikt go nie chciał zjeść, wiec wzięłam się za nie w końcu ja. I jak ono mnie super zaskoczyło! Jak bardzo zyskało na smaku. Samo w sobie było nie za bardzo, ale w cieście, eleganckie :) Zupełnie zmieniło smak, poprzez usmażenie jakby troszkę zyskało na słodkości i w ogóle dobre było! I pisze Wam to ktoś kto nie przepada za takimi jabłkami w całości w czymś, to znaczy jak ktoś poczęstuje to zjem ;p Ale jak na przykład sama robię szarlotkę to jabłka tylko i wyłącznie tarte, żadne połówki, plasterki, ósemki czy co tam jeszcze ;p A tu mi smakowało takie jabłko w całości :D