Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Delikatne mięso pstrąga z połączeniem białej fasoli , marchewki i pomidora. Dość nie typowa kombinacja ale przepyszna. Zioła i pieprz cytrynowy są nieodłącznym składnikiem tego dania.
SzczyptaChili.pl
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
769
Kategorie
761
Delikatne mięso pstrąga z połączeniem białej fasoli , marchewki i pomidora. Dość nie typowa kombinacja ale przepyszna. Zioła i pieprz cytrynowy są nieodłącznym składnikiem tego dania.
Pstrąg z foli z warzywami Składniki: 1 wypatroszony pstrąg tęczowy 125g. białej fasoli Bonduelle z puszki ( gotowanej na parze) 1 twardy pomidor 200g. mrożonej mini marchewki suszona natka pietruszki suszony koperek pieprz cytrynowy sól wiórki masła 82...
SzczyptaChili.pl
18 mar 15
Obiad
,
Rybne
Obiad
481 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SzczyptaChili.pl
Niestety ten blog nie ma opisu
769
761
Polecane przepisy
Ribollita - toskańska zupa z fasoli
Ribollita - toskańska zupa z fasoli, którą dziś możemy znaleźć w menu renomowanych restauracji wywodzi się, podobnie jak pizza, z kuchni chłopskiej, a jak powszechnie wiadomo, proste potrawy są najsmaczniejsze. Ubodzy mieszkańcy Toskanii, aby nie...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Zupy
,
Wolnowar
,
Dania jednogarnkowe
Pstrąg pieczony z zieloną salsą
Pstrąg pieczony z zieloną salsą czyli obiad w 35 minut! Kto nie lubi szybkich dań, które nie wymagają czasu, doglądania i całego tego zamieszania związanego z gotowaniem obiadu? To jest właśnie przepis na pieczonego pstrąga, który udowadnia, że można p...
Book of spells
Przepisy
,
Olej kokosowy
,
Dania obiadowe
,
Czosnek
,
Bez jajek
,
Danie główne
,
Czerwona cebula
,
Pietruszka
,
Sok z cytryny
,
Ryby
,
Bazylia
,
Danie obiadowe
,
Mięta
,
Pstrąg
,
Ryba
,
Prosty przepis
,
Skórka z cytryny
Chałka na puree marchewkowym
Ten zadomowiony w naszej kulturze kulinarnej wypiek pochodzi z tradycji żydowskiej. Moja chałka jest dość nietradycyjna, bo dodałam do niej puree z marchewki. Dzięki takiemu dodatkowi zyskuje piękny kolor, jest mięciutka i nie traci świeżości tak szybk...
Chleb Pod Grapą
Przepisy
,
Orkisz
,
Inne
,
Drożdże
,
Słodkie
,
Sezam
,
Warkocz
,
Marchewka
Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym
To jedna z moich propozycji na kolację Wigilijną. Filety są bez ości, mięso delikatne i wilgotne, a sos pomarańczowy? Idealnie pasuje do tego pstrąga i podkręca smak. Jeśli wcześniej przygotujemy sos, zostanie nam tylko smażenie ryby, a to, trwa kilka ...
FoodMag
Ekspresowy pasztet z wędzonego pstrąga z zielonym pieprzem
To będzie najprostsze w przygotowaniu danie na moim blogu. Koncepcja podpatrzona podczas podróży po Islandii, sposób przyprawienia mój własny. Islandczycy są mistrzami w przygotowywaniu ciepłych i zimnych dań z ryb, a taki pasztecik z wędzonego p...
Bazylia czy Wanilia
Boże Narodzenie
,
Śniadanie
,
Przystawki
,
Do chleba
,
Wielkanoc
,
Pstrąg
Delikatne mięso pstrąga z połączeniem białej fasoli , marchewki i pomidora. Dość nie typowa kombinacja ale przepyszna. Zioła i pieprz cytrynowy są nieodłącznym składnikiem tego dania.
Pstrąg z foli z warzywami Składniki: 1 wypatroszony pstrąg tęczowy 125g. białej fasoli Bonduelle z puszki ( gotowanej na parze) 1 twardy pomidor 200g. mrożonej mini marchewki suszona natka pietruszki suszony koperek pieprz cytrynowy sól wiórki masła 82...
SzczyptaChili.pl
Obiad
,
Rybne
Pieczony pstrąg łososiowy z cukinią i pomidorem
Jak zawsze stawiam na zdrowe i szybkie posiłki, które robi się w nie całe 30 minut. Tym razem pieczona ryba z świeżymi warzywami. Smacznie i prosto - to ja lubię!Składniki:120g filetu z pstrąga łososiowegopieprz cytrynowyprzyprawa do ryb1 średni pomido...
Truskawkowa Fiesta - zdrowo i fit
Przepisy
,
Dietetyczne
,
Warzywne
,
Pieczone
,
Obiad
,
Dania główne
,
Ryby
Pstrąg z warzywami / Trout with vegetables
Moment, w którym chcesz się poddać jest zazwyczaj momentem, który poprzedza niewiarygodne wydarzenia. Nigdy się nie poddawaj!A już się bałam, że zaczynam się wypalać. Ostatnio zastanawiałam się czy jest sens prowadzenia bloga kulinarnego, skoro jem rze...
Katie's Wonders
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha