Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Smażone sardynki czosnkowo-ziołowe
smakuj smaki - przepisy i fotografia kulinarna
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
148
Kategorie
37
Smażone sardynki czosnkowo-ziołowe
http://deliciousplace.pl/blog/smazone-sardynki-czosnkowo-ziolowe/
smakuj smaki - przepisy i fotografia kulinarna
18 maj 17
Ryby i owoce morza
Ryby i owoce morza
15 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
smakuj smaki - przepisy i fotografia kulinarna
przepisy i fotografia kulinarna
148
37
Polecane przepisy
Pasta z jajek i sardynek
Składniki jajka, 2 szt. ser żółty, 50 g sardynki w oleju, 85 g szczypiorek, 1 pęczek majonez, 60 g musztarda, 30 g sól, pieprz Sposób przygotowania Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki razem z Continue r...
Buszująca w kuchni
śniadanie
,
Kanapki, tosty, grzanki
,
Jajka
,
Ryby i owoce morza
,
Wielkanoc
,
Pasta
,
Pasta do chleba
,
Pasta jajeczna
,
Sardynki
,
Ser ż
Karwia 2016
Tegoroczny lipcowy urlop spędziliśmy w dobrze już nam znanej Karwi. Z niecierpliwością czekaliśmy na obiady dnia w Barze Tadeusz! W tym roku - prócz tradycyjnych obiadków ryba + frytki - postawiliśmy na gofry! W poszukiwaniu tych idealnych przeszliśmy ...
Lena Gotuje
Smażone stynki, czyli co ryba ma wspólnego z ogórkiem
W naszym płaskim, otwartym krajobrazie, głośne dźwięki, nieograniczane przez wzgórza ni pagórki, dobrze się niosły, zwłaszcza jesienią, gdy pola były już posprzątane. Nic więc dziwnego, że rybacy z wiosek nad Zatoką płynąc w górę rzeki nawoływali głośn...
kuchnianaszapolska
Warmia i Mazury
,
Ryby
Jajka faszerowane pastą rybką z sardynek
Idealna przekąska na każdą okazje.Składniki:6 jajek1 puszka sardynek w oleju1 kubek twarożku1 cebula2 korniszonysól do smakupieprz do smakunatka pietruszkiWykonanie:Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na połówki. Sardynki osączyć z ol...
Tradycyjna kuchnia
Rybne
,
Przystawki
,
Z Jajem
Smazone sardynki / Balık kızartması
Smażone sardynkiSmażona ryba jest ulubioną formą podawania tego produktu w Turcji. Smaży się ryby małej wielkości, większe piecze się w piekarniku lub griluje.Bardzo popularne są również kanapki ze smażonymi sardynkami zwane balık ekmek, na które przep...
Turcja od kuchni
Ryba
Faszerowane śledzie czyli kuchnia izraelska po polsku
Śledź. W Polsce kojarzy się z jednoznacznie - w oleju, w occie, w śmietanie. Tłusty, słony i albo uwielbiany albo niedoceniany. A przecież śledzie można też jeść w innej wersji - jak wszelkie pozostałe ryby, czyli świeże. Nie marynowane, nie solone, a ...
Cook after reading
Przepis
,
Bliskowschodnia
,
Ryba
,
Itamar Srulovitch i Sarit Packer
,
Kuchnia izraelska
Smażone sardynki.
Przepis na pyszną przekąskę w 10 minut. Potrzebujemy: 4 sardynki (oczyszczone), sól morska, czarny pieprz, mąkę kukurydzianą (dla osób, które mogą jeść gluten - mąka pszenna ;)), olej.Sardynki myjemy i wycieramy do sucha ręcznikiem papierowym. Nacieram...
Kuchnia Alternatywna - Blog nie tylko kulinarny!
Blog
,
Dieta
,
Przepis
,
Zdrowo
,
Blog kulinarny
,
Obiad
,
Pyszne
,
Bezglutenowe
,
Kalorie
,
Przekąska
Smażone sardynki
Smażone sardynki - jak uda Wam się kupić świeże sardynki - zróbcie koniecznie!Składniki:świeże wypatroszone sardynkiolejmąkaPrzygotowanie:Na rozgrzanej patelni smażcie obtoczone w mące sardynki. Po 3 minuty z każdej strony. Są pyszne i wcale nie ...
Gotuję i zjadam
Ryby
,
Sardynki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone