Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Pieczarki w chrupiącej panierce - smażone w głębokim tłuszczu
Skonka gotuje
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
265
Kategorie
33
Pieczarki w chrupiącej panierce - smażone w głębokim tłuszczu
Co będzie potrzebne:- pieczarki małe - 20 dkg- bułka tarta - o,5 szklanki- jajko - 1 całe- ser żółty - 10 dkg- olej do smażenia- przyprawy: sól, czarny pieprz,Pieczarki myjemy pod bieżącą wodą, nie moczymy, nie zostawiamy w wodzie. Większe piecza...
Skonka gotuje
26 sie 18
Z patelni
,
Przystawki
,
Do chrupania
Do chrupania
40 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Skonka gotuje
blog poświęcony mojej pasji gotowania
265
33
Polecane przepisy
Udka w cebulowej , chrupiącej panierce
Udka w cebulowej , chrupiącej panierce Pyszne udka kurczaka w cebulowej panierce , to połączenie kilku przepisów . Czyli jak zwykle w moim wypadku , wycedzenie tego co lubi rodzinka Read More ... Artykuł Udka w cebulowej , chrupiącej panierce pochodzi ...
Ogrodnik w podróży
Z
,
Przepis
,
Obiad
,
Co
,
Kolacja
,
Pyszne
,
łatwe
,
Proste
,
A
,
Jak
,
Zrobić
,
Domowe
,
Do
,
W
,
Szybkie
,
Smaczne
,
Mięso
,
Zdrowe
,
Dania z mięs białych
,
Kurczak
,
Kurczaka
,
Drób
,
Drobiowe
,
Smażone
,
Doskonałe
,
Cebula
,
Udka
,
O
,
Panierce
,
Smaku
,
Cebulowe
,
Cebulowym
,
Cebulowej
,
Krąki
,
Smażowne
Polędwiczki z indyka w bezglutenowej panierce kukurydzianej
Soczyste polędwiczki z indyka w bezglutenowej panierce z płatków kukurydzianych to świetna propozycja obiadowa a także pyszna przekąska. Najlepiej komponują się z lekką sałatką i sosem musztardowo-majonezowym lub chipotle z mango. Chrupiące polędwiczki...
Book of spells
Przepisy
,
Dania obiadowe
,
Mleko roślinne
,
Oliwa z oliwek
,
Przekąski
,
Bez jajek
,
Danie główne
,
Pieprz cayenne
,
Dania mięsne
,
Papryka słodka
,
Danie mięsne
,
Indyk
,
Szybki obiad
,
Maka z ciecierzycy
,
Płatki kukurydziane
Piersi z kurczaka, w panierce z ciecierzycy, smażone w głębokim tłuszczu
Jeśli lubicie aromatyczne kawałeczki kurczaka, smażone w głębokim tłuszczu, mam dla Was propozycję, na przygotowane tak piersi z kurczaka, otoczone w panierce z mielonej ciecierzycy.Mięso smażone w głębokim tłuszczu jest delikatne, miękkie ...
Smak mojego domu
Czosnek
,
Drób
,
Pierś z kurczaka
,
Ciecierzyca
,
Mamut
Kurczaczki jak z KFC
Fastfoody to nie jest to, co lubię najbardziej, ale niestety dzieci uwielbiają paski z kurczaka (stripsy) w chrupiącej panierce. Czasem więc, żeby zrobić przyjemność najmłodszym, robię takie kurczaczki. Podane z sosem jogurtowo-czosnkowych znikają w ek...
Śnieżka gotuje
Proste
,
Przekąski
,
Drób
,
Kurczak
,
Dla dzieci
Churros
Churros to tradycyjny hiszpański smakołyk przygotowany z ciasta parzonego jak na karpatkę, ptysie, smażone na głębokim tłuszczu, posypany dużą ilością cukru. Ciasto jest chrupiące z zewnątrz, miękkie w środku. Przekąska śniadaniowa najpopularniejsza w...
Kuchnia u Poli
Karnawał
,
Ciasta parzone
,
Tłusty czwartek
,
Churro
,
Churros
Pieczony dorsz i frytki z batata czyli zdrowsze chips and fish
Smażone frytki z ziemniaka zastąpiłam pieczonymi ze słodkiego ziemniaka czyli batata. Smażoną z głębokim tłuszczu, panierowana rybę zastąpiłam pieczoną bez panierki. Składniki: 3 świeże polędwice z dorsza 1 duży batat sól pieprz opcjonalnie dla t...
SpiekłaRodem
Bez glutenu
,
Zdrowa żywność
,
Obiad
,
Fit
,
Lekkostrawne
,
Ryby i owoce morza
,
Bataty
,
Dorsz
Kalmary smażone w chrupiącej panierce
Kalmary można jeść w wielu postaciach. W Polsce często można spotkać gotowe paczkowane krążki w panierce. Wymagają tylko podgrzania. Ale czy to najlepsza wersja? Raczej nie. W miejscach, gdzie łowi się te stwory koniecznie trzeba ich spróbować. Pamięta...
Smakowyj
Obiad
,
śródziemnomorskie
,
Kalmary
Olive ascolane – oliwki smażone w panierce z tuńczyka
Ascoli Piceno, to niewielkie miasto we włoskiej Marche, które rozsławiły olive ascolane, czyli oliwki smażone w panierce na głębokim tłuszczu. W wersji tradycyjnej panierkę przygotowuje się z mięsa doprawionego parmezanem i gałką muszkatołową. W dzisie...
Food & travel blog zlotapropocja.pl
Kuchnia
,
Kuchnie świata
,
Kuchnia włoska
,
Po włosku
,
Czosnek
,
Kuchnia regionalna
,
Przekąski
,
Street food
,
Tuńczyk
,
Marche
,
Olive all'ascolana
,
Olive ascolane
,
Włoski street food
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone