|
Dyniowe pęczotto z mandarynką, masłem orzechowym i pyłkiem kwiatowym |
Składniki:50g pęczaku
szklanka puree z dyni
20g
ciasteczkowej odżywki białkowej (lub słód)
szklanka wody
Wykonanie: Do garnuszka wlewamy wodę, wsypujemy kaszę i gotujemy. Po 10min dodajemy puree dyniowe i mieszamy. Garnuszek przykrywamy, zdejmujemy z gazu i czekamy ok 15min aż kasza wchłonie wodę. Na koniec mieszamy nasze pęczotto z białkiem.
***
Jak osiągnąć sukces?
Musisz wiedzieć jak to osiągnąć, chcieć to osiągnąć, dążyć do tego i się nie poddawać!
Codziennie wychodzę na trening, wiem po co! Mimo, że czasem mi się nie chcę to i tak nakładam buty i idę. Potrafię po 3h treningu zostać dłużej na sali i robić jakieś ćwiczenia na które nie mam czasu i nie mam ich rozpisanych. Nic się nie stanie jak poćwiczę równowagę, szybkość reakcji, prowadzenie bioder itp.
Ćwiczenia nie muszą być katujące, mają kształtować nas i nasze nawyki.
Czasem takie drobiazgi pozwalają nam osiągnąć cel, nie od razu Mur Chiński zbudowali!