Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Marta Dymek "JADŁONOMIA", KUCHNIA ROŚLINNA.
Kuźnia Przepisów
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
53
Kategorie
55
Marta Dymek "JADŁONOMIA", KUCHNIA ROŚLINNA.
Kolejna książka, którą chciałam zrecenzować jeszcze w starym roku, chociaż nikt tego ode mnie nie wymagał. Ale tak wyszło, że początek roku na blogu głównie recenzje, a jeszcze przede mną recenzja filmu."Jadłonomia" to książka, która uderza jak n...
Kuźnia Przepisów
11 sty 15
Książka kucharska
książka kucharska
5 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuźnia Przepisów
Niestety ten blog nie ma opisu
53
55
Polecane przepisy
Ranking: najciekawsze książki kulinarne, które warto mieć?
Święta już tuż tuż ijak co roku każdy ma problem zzakupem prezentów świątecznych. Galerie handlowe już odpoczątku listopada oferują sporo przecenionych produktów czyzapakowanych zestawów upominkowych, które możesz podarowa...
Po Prostu Pycha
Bez kategorii
Jadłonomia
Tytuł: Jadłonomia. Kuchnia roślinna Autor: Dymek Marta Wydawnictwo: Wydawnictwo Dwie Siostry Język wydania: polski Język oryginału: polski Ilość stron: 288 Numer wydania: I Data premiery: 2014-11-10 Rok wydania: 2015 Forma: książka Pierwsza książka kuc...
HomeCooking.pl
Recenzje
,
Ksiązki
Wegańskie cebularze
Zapach świeżego pieczywa wyjątkowo działa na nasze zmysły. Dlatego też nigdy nie potrafiłam przejść obojętnie obok otwartej piekarni i zawsze kusiły mnie świeże bułeczki, lukrowane pączki i pachnące rogaliki. Gdybym miałajednakwybrać pomięd...
Po zielonemu... czyli po mojemu. Wegetariański blog kulinarny.
Wegańskie
,
Przystawka
,
Wypieki
,
Kuchnia polska
Jadłonomia - roślinne warsztaty z Martą Dymek
Od dłuższego czasu czekałam na warsztaty kulinarne z moją ulubioną blogerką kulinarną - Martą Dymek. Blog Jadłonomia zachwycił mnie ciekawymi przepisami na roślinne potrawy. Jest skarbnicą pomysłów i dowodem na to, że kuchnia bez mięsa, nabiału i innyc...
Niebo na Językach by Magdalena Sokołowska
Pasztet z soczewicy z żurawiną
Ten pasztet to moje odkrycie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jego smakiem i strukturą. Przyznam, że nie jestem wegetarianką ani tym bardziej weganką, ale od kiedy kupiłam książkę Marty Dymek "Jadłonomia. Kuchnia Roślinna" zaczynam nabierać apetytu...
Asia White Kitchen
Na słono
,
Bezmięsne
,
Śniadanie
,
Przekąski
,
Do chleba
,
Kasze
Marta Dymek "JADŁONOMIA", KUCHNIA ROŚLINNA.
Kolejna książka, którą chciałam zrecenzować jeszcze w starym roku, chociaż nikt tego ode mnie nie wymagał. Ale tak wyszło, że początek roku na blogu głównie recenzje, a jeszcze przede mną recenzja filmu."Jadłonomia" to książka, która uderza jak n...
Kuźnia Przepisów
Książka kucharska
Podsumowanie 2014. Co udało mi się zmienić i osiągnąć w temacie zdrowego odżywiania ?
Styczeń to czas na podsumowanie tego, co udało nam się osiągnąć w mijającym roku. Podsumowanie zajęło mi chwilę, zaraz połowa stycznia ale chciałam się podzielić tym na blogu by został po tym ślad :) Jestem bardzo dumna z siebie i najbliższych z tego c...
www.slodkalatte.pl
Bądź fit
,
Eco
Wegański almanach - Jadłonomia Marty Dymek
Dziś pora na książkę, która zaprząta moje myśli od kilku tygodni, czyli jeszcze zanim ukazała się na rynku (premiera książki odbyła się niecały tydzień temu, 12 listopada). Ta super-świeża pozycja to "Jadłonomia" Marty Dymek, autorki wegańskiego bloga ...
Cook after reading
Do gotowania
,
Review
,
Recenzja
,
Książka kucharska
,
Międzynarodowa
,
VEGE
,
Kuchenny niezbędnik
,
Marta Dymek
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone