Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Czerwona czy zielona?
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
165
Kategorie
192
Czerwona czy zielona?
Herbata to obok kawy najpopularniejszy napój w Polsce. Pijemy ją do śniadania,, kolacji i w ciągu dnia. To też doskonały umilacz czasu oraz idealny pretekst do spotkań z najbliższymi. Odkąd jednak pamiętam zawsze pijemy herbatę czarną. Od dziś warto ni...
26 paź 15
Zdrowie
,
Zdrowa dieta
,
Kawa
,
Herbata
Zdrowie
11 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Niestety ten blog nie ma opisu
165
192
Polecane przepisy
Kiszona czerwona kapusta
Czy wiesz, że czerwona kapusta jest zdecydowanie bardziej wartościowa niż biała? A najlepiej jeść je zamiennie, różnorodność to jedna z 4 głównych zasad zdrowego odżywiania Surówka z czerwonej kapusty to jedna z ulubionych surówek w naszej rodzinie, a ...
Jak zdrowo żyć - odżywianie, aktywność fizyczna, rozwoju osobisty i finanse domowe
Przepisy
,
Surówki
Zupa gulaszowa z wołowiną, batatami i czerwoną fasolą
Rozgrzewająca, sycąca zupa gulaszowa z chudą wołowiną, rozpływającą się w ustach. Zupa pełna zdrowych składników takich jak batat, fasola czy czerwona papryka. Proste danie jednogarnkowe wolno-gotowane. Dzięki długiemu duszeniu na małym ogniu otrzymuje...
Moja Delicja - Przepisy kulinarne
Zdrowe dania
,
Dania obiadowe
,
Bez glutenu
,
Kolacje
,
Pomidory
,
Superfood
,
Kuchnie świata
,
Zupy
,
Natka pietruszki
,
Czosnek
,
Papryka
,
Bataty
,
Danie jednogarnkowe
,
Czerwona fasola
,
Papryka wędzona
,
Wołowina
,
Gulasz
,
Kminek
,
Rozgrzewające
Salsa paprykowa
Salsa paprykowa świetny dodatek do mięs, ryb, kanapek, grzanek, tortilli, ryżu, kasz czy makaronu. Zapraszam po przepis na bardzo prostą i bardzo smaczną salsę paprykową! Składniki: czerwona i zółta papryka papryczka chili duży ząbek czosnku c...
Dietetyk w stolicy
Kanapka z roszponką, burakiem, serem korycińskim i prażonymi migdałami
Składniki: bułka pełnoziarnista ( u mnie z cebulą) garść roszponki 2 plasterki sera korycińskiego 1 gotowany burak 1 czerwona cebula masło płatki migdałowe sól pieprz Buraka uprzednio ugotować. Długo się czeka, więc można ugotować parę sztuk od razu zr...
SpiekłaRodem
Wegetariańskie
,
Zdrowa żywność
,
Kolacja
,
Fit
,
Lunch
,
Danie w 15 minut
,
Przekąska
,
śniadania
,
Migdały
,
Cebula
,
Pieczywo
,
Burak
,
Roszponka
,
Kanapka
,
Ser koryciński
Ziemniaki z grilla z sosem śmietanowym
Przepyszne młode ziemniaczki z grilla, faszerowane wędzonym surowym boczkiem. Podawaj z sosem czosnkowym, jogurtowym czy z tzatziki. Do karkówki czy kiełbaski lub same. Dzisiaj polecam z sosem śmietanowym. Składniki: młode ziemniaczki masło tymianek, c...
Gotowanie z sercem
Obiady
,
GRILL
,
Przepisy na ziemniaki
,
Przepisy na grilla
,
Ziemniaki
,
Ziemniaki z grilla
Gulasz wołowy
Witam wszystkich po tak długiej przerwie i dziękuję, że zaglądacie pomimo tego, że tak dawno nic nowego się nie pojawiło. Dzisiaj polecam gulasz wołowy, niezwykle aromatyczny a mięso miękkie i soczyste. Szczególnie pasuje do placków ziemniaczanych czy ...
Gotowanie z sercem
Boże Narodzenie
,
Obiady
,
Wielkanoc
,
Pieczarki
,
Gulasz mięsny
,
Gulasz wołowy
,
Gulasz z pieczarkami
,
Wołowina
Czerwona kapusta zasmażana
Polska czerowna kapusta jest łatwa w przygotowaniu. Kluski śląskie, młode ziemniaki, pieczeń czy kaczka kapusta jest idealnym dodatkiem do wielu potraw. Niejednokrotnie uznawana za ciężkostawną niesłusznie. Na taki w...
Simon COOKs
Notes
,
Zielono mi
,
Dobre bo Polskie
,
Kapusta
,
Polski smak
Sezonowość. Papryka - mój październikowy przyjaciel.
Jesień. W zasadzie nie dzieje się nic, a tyle się dzieje... Co roku zdumiewa mnie piękno jesieni. I tak jak wielką uwagę przywiązuję do jesiennych kolorów przyrody, tak wielką estymą darzę stonowaną estetykę jesiennych ubiorów. Jesienią kocham patrzeć ...
kuchnia pełna smaków
Papryka
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha