Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP
Z Kuchni Do Kuchni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
793
Kategorie
59
Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP
Zapraszam wszystkich na przepyszną i oryginalną pomidorówkę.Przyznam ,że gotuje się nieco dłużej, ale smak wynagradza wszystko.Zupa jest zdrowa, pełna słońca i aromatyczna.Dla wielbicieli wakacji i makaronu- idealna!Szczypta Dolce Vita przyprawi rumień...
Z Kuchni Do Kuchni
17 kwi 16
PRZEPISY
,
POLSKA
,
OBIAD
,
WLOSKA
,
MIESO
MIESO
60 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Z Kuchni Do Kuchni
793
59
Polecane przepisy
Tarta z ciasta francuskiego z buraczkami i serem
Prosta, smaczna i sycąca, wegetariańska tarta z ciasta francuskiego z buraczkami, czerwoną cebulką i serem parmigiano reggiano. Zamiast sera parmigiano, możesz dodać inny, średnio twardy ser podpuszczkowy. Tutaj smaki idealnie Artykuł Tarta z ci...
Napiecyku | Napiecyku
Dania z warzywami i jarskie
,
Dania i dodatki
,
Co na obiad
BAVETTE Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ, PARMEZANEM I ORZECHAMI LASKOWYMI
Dziś znów zabieram Was do Włoch. Zatrzymujemy się w Parmie mieście i gminie w północnych Włoszech w regonie Emilia Romania. Tu właśnie swoją siedzibę ma Barilla marka, z którą przebywam w tej włoskiej, kulinarnej podróży. Parma je...
Ostra na Słodko - blog kulinarny
Dania mączne
,
Dania obiadowe
,
Kuchnie świata
,
Ser
,
Mięsa
,
Ciekawostki
,
Kuchnia Włoska
,
Makaron
,
Makarony
,
Cebula
,
Wieprzowina
,
Parmezan
,
Szynka
Makaron z cukinią w sosie serowym
Dziś zapraszam na przepyszny makaron z cukinią w sosie serowym. Bohaterem tego dania jest sos – niezwykle aromatyczny i intensywny. Przygotowany z najwyższej jakości serów z prawdziwym włoskim rodowodem. Ostatnio miałam okazję uczestniczyć w unijnej ka...
Blog kulinarny - Kuchnia Marty
Przepisy
,
Kuchnia-marty.pl
,
Blog kulinarny
,
Najlepszy blog kulinarny
,
Przepis na
,
Blog
,
Obiad
,
Kuchnia marty
,
Szybki obiad
,
Prosty obiad
,
Pasta
,
Makaron
,
Przepis na szybki obiad
,
Przepis na prosty obiad
,
Najlepszy makaron
,
Ser
,
Dania z makaronem
,
Makaron z cukinią
,
Obiad w 30 minut
,
Asiago DOP
,
Makaron w sosie serowym
,
Makaron z cukinią w sosie serowym
,
Parmigiano Reggiano DOP
,
Włoskie sery
Cynamonowe ciasteczka, Krem z cukinii + test robota Monsieur Cuisine Plus
Cynamonowe ciasteczka, Krem z cukinii + test robota Monsieur Cuisine Plus. Na rynku AGD pojawia się w ostatnim czasie wiele robotów wielofunkcyjnych z funkcją gotowania i smażenia, ich ceny są różne, niektóre są rzędu kilku tysięcy. Specjalnie dla Was...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Testy i warsztaty
,
AGD
,
Krem z cukinii
,
AGD w Lidl
,
Cynamonowe ciasteczka
,
Monsieur Cuisine Plus
,
SilverCrest
,
Sprzęt AGD
,
Test robota Monsieur Cuisine Plus
Lody z serem Gorgonzola, miodem i rozmarynem. Tak smakuje Dolce Vita!
Tak smakuje Dolce Vita! to program promujący trzy włoskie sery oznaczone europejskim znakiem jakości: * Ser Parmigiano Reggiano DOP (CHNP) * Ser Asiago DOP (CHNP) * Ser Gorgonzola DOP (CHNP). Kampania wspanierana jest przez Unię Europejską, będz...
Kuchennymi drzwiami
Zioła
,
Sery
,
Desery
,
Kuchnia włoska
,
Miód
,
Lokowanie produktu
,
Lody
Toskańska zupa pomidorowa - krem
Toskańska zupa pomidorowa - krem jest po prostu pyszna, to jedna z najsmaczniejszych zup pomidorowych jakie w ogóle jadłam. Wprawdzie nie wiem czy dlatego jest taka smaczna, że ją troszkę spolszczyłam czy dlatego, że sugerowałam się włoską recepturą. W...
Betty gotuje
Danie wegetariańskie
,
Zupy
,
Kuchnia włoska
,
Pomidory
,
Serek topiony
,
Zupa pomidorowa
,
Toskańska zupa pomidorowa
,
Zupa krem
,
Zupa z serkiem topionym
Pomidorowa – krem na żeberkach z Parmigiano Reggiano DOP
Zapraszam wszystkich na przepyszną i oryginalną pomidorówkę.Przyznam ,że gotuje się nieco dłużej, ale smak wynagradza wszystko.Zupa jest zdrowa, pełna słońca i aromatyczna.Dla wielbicieli wakacji i makaronu- idealna!Szczypta Dolce Vita przyprawi rumień...
Z Kuchni Do Kuchni
PRZEPISY
,
POLSKA
,
OBIAD
,
WLOSKA
,
MIESO
Kulinarna Bologia - wspomnienia z podróży
Sztuka kulinarna stanowi ważny element każdej kultury. Historia Italii była nadzwyczaj skomplikowana. Kraj ten znajdował się pod różnymi strefami wpływów, które stale się zmieniały Znajduje to odzwierciedlenie w życiu mieszkańców Półwyspu Apenińskiego ...
O winach i podróżach. Subiektywnie.
Subiektywnie
,
Kraje winiarskie
,
Kulinaria
,
Wino i jedzenie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone