Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Dorsz sous vide
Żarcie Bez Spinki
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
58
Kategorie
14
Dorsz sous vide
Gotowanie sous vide, to ciekawa technika, którą pięknie opisał główny bohater filmu Burnt mówiąc do rywala "Ty nie gotujesz, ty podgrzewasz jedzenie w kondomach".Ten opis bardzo wiernie oddaje o co w tym wszystkim chodzi. Sous vide (czyt. su viid...
Żarcie Bez Spinki
23 lip 16
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Żarcie Bez Spinki
Niestety ten blog nie ma opisu
58
14
Polecane przepisy
Simple Sous Vide Rib Eye Steak Recipe with Basil Garlic Compound Butter
Make your sweetheart a simple sous vide steak: perfectly cooked and juicy on the inside and deeply seared on the outside. Bonus points if you make some heart-shaped garlic basil compound butter to go with. ♡
i am a food blog
Recipes
,
Mains
,
Meat
,
Butter
,
Gadgets
,
Steak
,
Valentines
,
Rib eye
,
Sous vide
,
Valentine's day
Friday Finds: 1.26.18
It's a Friday, we finally made it :)
i am a food blog
Words
,
Link love
,
Friday finds
Japanese Sous-Vide Duck Ramen Recipe
A super easy authentic duck ramen anyone can make - as long as you can find the ingredients
i am a food blog
Mains
,
Noodles
,
Japanese
,
That noodle life
,
Gadgets
,
Duck
,
Ramen
,
Soba
Dorsz sous vide
Gotowanie sous vide, to ciekawa technika, którą pięknie opisał główny bohater filmu Burnt mówiąc do rywala "Ty nie gotujesz, ty podgrzewasz jedzenie w kondomach".Ten opis bardzo wiernie oddaje o co w tym wszystkim chodzi. Sous vide (czyt. su viid...
Żarcie Bez Spinki
Wiosenne menu w Dwóch Zmianach w Sopocie
Dzisiaj będzie trochę inaczej, zamiast kolejnego przepisu, chciałybyśmy podzielić się z wami relacją z pewnego wydarzenia, testowania nowego menu w Dwóch Zmianach, jednym z naszych ulubionych lokali na Monciaku w Sopocie. Miałyśmy to szczęście, ż...
burczymiwbrzuchu
Tosia
,
Śliwka
,
Wiosna
,
Opowieści
,
Restauracje
Gęsia pierś w domowym sous vide z warzywami korzeniowymi
Zawsze sądziłem, że metoda gotowania typu sous vide (wym. fr. su vid produkt zapakowany próżniowo gotowany w niskiej temperaturze) nie jest osiągalna w domowych warunkach. Nie byłbym jednak sobą, jeśli...
magiczny składnik
Drób
,
Potrawy mięsne
,
Kuchnia Polska
,
Marchew
,
Pietruszka korzeń
,
Sok cytrynowy
,
Szalotka
,
Warzywa
,
Białe wino
,
Brukiew
,
Czarna marchew
,
Gęś
,
Skórka cytrynowa
,
Skorzonera
,
Tymianek
Ośmiornica sous-vide
Nie jest to moja pierwsza przygoda z sous-vide, ale pierwszy przepis wrzucany na bloga. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dzięki temu urządzeniu odkrywam na nowo smaki w kuchni. Robiłam już piersi z kaczki, steki z irlandzkiej wołowiny, combry ja...
Shabby eat
Ryby i owoce morza
,
Kuchnia śródziemnomorska
,
Owoce morza
,
Ośmiornica
,
Sous-vide
Pierś z kaczki sous-vide z żurawiną, figami i puree z dyni
Przepis oraz więcej na:http://kuchniamolekularna.pl/recipe-items/piers-z-kaczki-sous-vide-z-zurawina-figami-i-puree-z-dyni/ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(...
Przegryzanie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone