Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Zboża prastare czyli czerpiemy ze sprawdzonych zapasów!
To co Ty jesz?
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
22
Zboża prastare czyli czerpiemy ze sprawdzonych zapasów!
(fot.http://m.onet.pl)OrkiszChciałam Wam dziś napisać kilka słów o coraz bardziej, na powrót, popularnym zbożu, jakim jest orkisz. Coraz częściej na sklepowych półkach widzimy orkiszowe różności, ku mojej uciesze, pochodzące z g...
To co Ty jesz?
03 mar 13
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
To co Ty jesz?
Niestety ten blog nie ma opisu
22
0
Polecane przepisy
Młoda kapusta z kiełbasą i papryką czyli bigos na szybko
Jednym z kolejnych rozpoznawalnych smaków późnej wiosny i lata jest dla nas młoda kapusta. Wiadomo, że letnim specjałom nie można odmawiać i w trakcie sezonu czerpiemy z nich ile się da. Przygotowywanie jej nie jest niczym trudnym a smaku nie da się n...
M&M Cooking
ZBOŻA EKSPANDOWANE - CZY SĄ ZDROWE I CZY WARTO JE JEŚĆ?
Pełnoziarniste produkty zbożowe powinny stanowić podstawę naszego codziennego żywienia. Są one źródłem węglowodanów złożonych, błonnika pokarmowego oraz niezwykle cennych witamin i minerałów. W ostatnim czasie na sklepowych półkach, szczególnie tych ze...
moje IDEALIA - blog lifestylowy, DIY, wnętrza, ciąża i macierzyństwo, uroda, kuchnia
KUCHNIA
,
FIT
,
ŚNIADANIE
ALKALICZNE GOTOWANIE PRZY ZIELONYM STOLE.
Witajcie :) dzisiaj zapraszam na recenzję książki Alkaliczne gotowanie przy zielonym stole autorstwa Beaty Sokołowskiej i Edyty Skorupskiej. Książka która ukazała się w kwietniu jest propozycją zdrowego, roślinnego odżywiania.Na począ...
Kulinarne zapiski
Recenzje książek
Spaghetti z bazyliowym pesto, pieczoną papryką i suszonymi pomidorami. La Selva!
Kuchnia włoska jest w czołówce moich ulubionych. Wiadomo, że bazuje na świeżych lokalnych produktach i preferuje potrawy proste i nieprzekombinowane. Zbliża się właśnie pora, kiedy o świeże dobre produkty będzie coraz trudniej, a świeże zioła, p...
Kuchennymi drzwiami
Bez mięsa
,
Warzywa
,
Kuchnia włoska
,
Pomidory
,
Obiad
,
Makaron
,
Lokowanie produktu
,
Pesto
,
BlogDay
,
Spaghetti
Chleb na zakwasie z wiśniami w lipcowej Piekarni!
Lipcowy chleb jest wyjątkowo pyszny! Z udziałem zakwasu, żytniej mąki i owoców. Właśnie zrobiłam przegląd zeszłorocznych zapasów i wiśnie z nalewki jakby czekały na swój czas. Pysznie odnalazły się w chlebie, a każda jego kromka samkuje fantastycznie. ...
Kuchennymi drzwiami
Piekarnia Amber
,
Owoce
,
Pieczywo
,
Na zakwasie
,
Lokowanie produktu
Serowe kotleciki z cukinii
Serowe kotleciki z cukinii czyli czerpiemy z sezonu na cukinie garściami, wymyślając coraz to nowe przepisy z jej użyciem. Nie wiem jak Wy ale cukinie mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację /pisząc te słowa Maciej rzucił komentarz, że nie ...
M&M Cooking
Na ciepło
Wegański shake proteinowy z melonem
Shake proteinowy- dla wegan, wegetarian, ale nie tylko.Przede wszystkim dla każdego, kto potrzebuje wysokiej jakości proszku do zwiększenia dziennego spożycia białek.Do mojego koktajlu używamizolat białka groszku.Białko z groszku jest natur...
Aktywne Żywienie- przepisy na zdrowe słodkości oraz porady żywieniowe
Słodkości
,
Bezglutenowe
,
Wegańskie
,
Koktajle i soki
,
Wysokobiałkowe
ORKISZ NAJZDROWSZE ZBOŻE CZ.2
Orkisz leczniczy to po prostu orkisz pierwotny, czyli prawdziwy, nie skrzyżowany z pszenicą. Dla podniesienia wydajności orkiszu postanowiono skrzyżować go z pszenicą ( czyli w garnitur chromosomowy i tego zboża człowiek „włożył swe łapska”). Orkisz ja...
HILDEGAR
ARTYKUŁY
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone