na 2porcje takie jak na zdjęciu:Składniki:250g serka wiejskiego
200g truskawek
rabarbar
150g otrębów żytnich
2 jajka
10g poppingu z amarantusa
łyżka miodu
proszek do pieczenia
Wykonanie:Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy pokrojony rabarbar i wykładamy całość na blaszkę. Na wierzch układamy truskawki i pieczemy 30min w 200stopniach. Ciast najlepiej zostawić do ostygnięcia.
1porcja
33B/15T/42W/435kcal
z łyżką masła z nerkowców:
37B/26T/50W/545kcal
***
,,Nie powstrzymuję cię góra która stoi przed tobą, ale kamyk na twoim bucie"Jesteśmy wstanie znieść i udźwignąć naprawdę wiele i moglibyśmy czasem zadziwić samych siebie. To właśnie drobnostki przygniatają nam swym ciężarem. Nie dostrzegamy dużych problemów więc wyolbrzymiamy te malutkie. Prawda jest taka, że to czy je pokonamy zależy tylko od nas. Nikt za nas tego nie zrobi.
Przestań wyolbrzymiać drobnostki, bo jesteś wstanie pokonać większe trudności