Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Polędwica wołowa Sous Vide
Przegryzanie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
9
Polędwica wołowa Sous Vide
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#xfbml=1&appId=225360914247411"; fjs.parentNode.insertBefor...
Przegryzanie
13 sty 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Przegryzanie
Niestety ten blog nie ma opisu
9
0
Polecane przepisy
Simple Sous Vide Rib Eye Steak Recipe with Basil Garlic Compound Butter
Make your sweetheart a simple sous vide steak: perfectly cooked and juicy on the inside and deeply seared on the outside. Bonus points if you make some heart-shaped garlic basil compound butter to go with. ♡
i am a food blog
Recipes
,
Mains
,
Meat
,
Butter
,
Gadgets
,
Steak
,
Valentines
,
Rib eye
,
Sous vide
,
Valentine's day
Friday Finds: 1.26.18
It's a Friday, we finally made it :)
i am a food blog
Words
,
Link love
,
Friday finds
Japanese Sous-Vide Duck Ramen Recipe
A super easy authentic duck ramen anyone can make - as long as you can find the ingredients
i am a food blog
Mains
,
Noodles
,
Japanese
,
That noodle life
,
Gadgets
,
Duck
,
Ramen
,
Soba
Mięso na steki to nie tylko polędwica wołowa
W powszechnej opinii najlepsze mięso na steki to polędwica wołowa. Niewątpliwie jest w tym dużo prawdy. Jednak nie każdy ma możliwość przekonać się o tym samemu ponieważ cena polędwicy to około 80 zł za kilogram. Co zatem mogą zrobić miłośnicy krótko s...
Smakowyj
Obiad
,
Kuchnia polska
,
Australia
,
Kuchnia francuska
,
Kuchnia hiszpańska
,
Wołowina
,
Kuchnia amerykańska
,
Kuchnia angielska
Sous Vide Cooker w Lidl. Test urządzenia oraz przepis.
Ostatnio uczestniczyłam w warsztatach, na których większość potraw przygotowywanych było metodą sous-vide. Szczerze powiem, że trochę byłam rozczarowana. Dlaczego? Bo nie widziałam nadziei na posiadanie takiego sprzętu. Potrawy serwowane były prz...
AZgotuj!
Recenzje
,
Testowanie
Gęsia pierś w domowym sous vide z warzywami korzeniowymi
Zawsze sądziłem, że metoda gotowania typu sous vide (wym. fr. su vid produkt zapakowany próżniowo gotowany w niskiej temperaturze) nie jest osiągalna w domowych warunkach. Nie byłbym jednak sobą, jeśli...
magiczny składnik
Drób
,
Potrawy mięsne
,
Kuchnia Polska
,
Marchew
,
Pietruszka korzeń
,
Sok cytrynowy
,
Szalotka
,
Warzywa
,
Białe wino
,
Brukiew
,
Czarna marchew
,
Gęś
,
Skórka cytrynowa
,
Skorzonera
,
Tymianek
Ośmiornica sous-vide
Nie jest to moja pierwsza przygoda z sous-vide, ale pierwszy przepis wrzucany na bloga. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dzięki temu urządzeniu odkrywam na nowo smaki w kuchni. Robiłam już piersi z kaczki, steki z irlandzkiej wołowiny, combry ja...
Shabby eat
Ryby i owoce morza
,
Kuchnia śródziemnomorska
,
Owoce morza
,
Ośmiornica
,
Sous-vide
Pierś z kaczki sous-vide z żurawiną, figami i puree z dyni
Przepis oraz więcej na:http://kuchniamolekularna.pl/recipe-items/piers-z-kaczki-sous-vide-z-zurawina-figami-i-puree-z-dyni/ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(...
Przegryzanie
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone