Blog kulinarno- fotograficzny.
Gotuję, fotografuję, jem.
Pani Inżynier, która zamieniła konstrukcje stalowe na serniki i tarty. Pyszna to była zmiana. Nie wyobrażam sobie życia bez gotowania i jedzenia.
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook!
There is no shortage of chocolate recipes in my repertoire, but seeing as Valentines Day is less than a week []
The post Last-Minute Chocolate Recipes for Valentines Day appea...
It's Molly Yeh's book birthday and I'm celebrating with mini mini slider cakes! WOOT!
The post Chocolate and Vanilla Slider Cakes appeared first on i am a food blog.
I have a certain supermarket stroll. The sort that, no matter the crowd, no matter the shopping cart obstacles, I can make my way through the grocery store maintaining a moderate amount of zen. I bag up mushrooms, reach for a clamshell of ...
There are two kinds of people in the world. (I really hate when people say that. Are things really so simple that there are only two kinds of people in the world. TWO? Clearly not. Thats like saying there are...
Czekoladowa lawa, znana jako lava cake lub molten lava cake, w wydaniu najprostszym z możliwych, czyli w foremce do muffinów. Generalnie uważam, że deser po posiłku to moment na relaks (tak []
Artykuł Deser czekoladowa lawa molten lava c...
Czekoladowa lawa, znana jako lava cake lub molten lava cake, w wydaniu najprostszym z możliwych, czyli w foremce do muffinów. Generalnie uważam, że deser po posiłku to moment na relaks (tak []
Artykuł Deser czekoladowa lawa molten lava c...
Pyszny, czekoladowy deser i do tego bardzo efektowny! Jeden kęs i wylewa się z niego czekoladowa lawa. Na pierwszy rzut oka wydaje się nieziemsko trudny, ale tak naprawdę cała trudność polega w "wyczuciu" mocy swojego piekarnika. Za długo pieczone babe...