Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Pasta z opieniek
Para w kuchni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
137
Kategorie
43
Pasta z opieniek
Sezon grzybowy w pełni. I nie mam na myśli tylko boczniaków w piwnicy, ale grzyby rosnące w ... wyszędzie... w lesie (w tym przypadku zawsze przychodzi mi na myśl "Kuchnia pełna niespodzianek"). Z racji, że grzyby rosną wyszędzie, to dwie ostatni...
Para w kuchni
24 wrz 14
Kuchnia polska
,
Przetwory
kuchnia polska
51 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Para w kuchni
Niestety ten blog nie ma opisu
137
43
Polecane przepisy
PASTA Z MAKRELI I TWAROGU – ŁATWY PRZEPIS
PASTA Z MAKRELI I TWAROGU ŁATWY PRZEPIS pyszna, domowa pasta
Przepisy Joli
Pieprz
,
Jajka
,
Jaja
,
Majonez
,
Szczypiorek
,
Ryby
,
Ryba
,
Twaróg
,
Ketchup
,
Makrela
,
Sólo
Pasta z pieczonej marchewki
Pasta z pieczonej marchewki, to zdecydowanie najlepsza pasta jaką kiedykolwiek jadłam
Dzieci Jedzą
Frykaski na kolację
,
Warzywa
,
Kanapeczki
,
Pasty kanapkowe
MARYNOWANE OPIEŃKI+ ETYKIETY / ZAWIESZKI NA SŁOICZKI
Jeśli spędziliście ten weekend na zbieraniu grzybów a zwłaszcza opieniek to ten przepis na marynowane opieńki jest dla WAS. Okres od połowy września do listopada to sezon na opieńki. Grzybki te masowo porastają drzewa iglaste, liściaste, zwalone pniaki...
Drink Eat Live
Przetwory domowe
,
Przekąski
,
Marynowane opieńki
Siekana pasta z grzybów
Opieńki to nie są moje ulubione grzyby, ale do tej pasty nadają się idealnie. Taka pasta to idealny dodatek do zapiekanek lub jako farsz do pasztecików.Siekana pasta z grzybów1 kg obgotowanych opieniek2 cebule20 dag masła1 słoiczek koncentratu po...
Izioni pyszne smaki
Przetwory mało słodkie
Grzybowe śledzie
Śledzik niby już był, ale nie ma co ukrywać, że w Wielkim Poście ta rybka nie raz zagości na naszym stole. U mnie zwykle śledzie matiasy je się bardzo tradycyjnie: z cebulą w lnianym oleju. Przeglądając jednak blogi kulinarne, postanowiłam pokombinować...
Para w kuchni
Kuchnia polska
,
Dietetycznie
,
Obiadowo
,
Ryby
Ostatnie grzybowy podrygi.
Sezon grzybowy w prawdzie już za nami, ale mnie został jeszcze jeden smakowity sposób przerabiania grzybów. Była pasta z opieniek, które świetnie sprawdza się na kanapkach, czy dodatek do mięsa. Teraz czas na coś bardziej wykwintnego. A mianowicie na p...
Para w kuchni
Kuchnia polska
,
Przetwory
Jeden ze sposobów marynowania leśnych grzybów.Świetnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych.
Sałatka z opieniek na zimę Składniki: (Na 8 słoików 330ml.) 1kg. kapeluszy opieniek 3 cebule 2 marchewki sól Zalewa: 2 szklanki wody 1/2 szklanki octu 200g.koncentratu pomidorowego 1 łyżka soli. Przygotowanie: Kapelusze opieniek dokładnie umyć zalać wo...
SzczyptaChili.pl
Przystawki
,
Przetwory
,
Sałatka z opieniek na zimę
Pasta z opieniek
Sezon grzybowy w pełni. I nie mam na myśli tylko boczniaków w piwnicy, ale grzyby rosnące w ... wyszędzie... w lesie (w tym przypadku zawsze przychodzi mi na myśl "Kuchnia pełna niespodzianek"). Z racji, że grzyby rosną wyszędzie, to dwie ostatni...
Para w kuchni
Kuchnia polska
,
Przetwory
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone