Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Epiphany.
Do small things with great love.
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Epiphany.
Wypiek owsiany ( z migdałami ) wypełniony jabłkami z cynamonem;/ Inspiracją był przepis Darii, zmieniłam nieco proporcje i do owsianej mieszanki dodałam migdały /Kuracja trwa dalej. Raz jest lepiej, a potem gorzej. Unoszący się zapach jabłek z cynamone...
Do small things with great love.
06 sty 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Do small things with great love.
Niestety ten blog nie ma opisu
25
0
Polecane przepisy
Best of January
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! How are things? I hope this fresh new year is smiling its freshest, brightest smile at you already. Thats how [] The post Best of January appeared first on Chocolate Zucchini.
Chocolate & Zucchini
Uncategorized
French Holiday Recipes
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! Christmas is just a few days away (not to stress you out or anything) and I was shocked to realize [] The post French Holiday Recipes appeared first on Chocolate Zucchini.
Chocolate & Zucchini
Round-ups
Homemade Galette des Rois Recipe
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! If youve ever been in France during the month of January, surely youve noticed the blossoming of galettes des rois [] The post Homemade Galette des Rois Recipe appeared first ...
Chocolate & Zucchini
*Vegetarian
,
Cakes & Tarts
,
Butter
,
Almond Flour
,
Hazelnut
,
Sugar
,
Orange Flower
,
Puff Pastry
French Holiday Recipes
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! Christmas is just a few days away (not to stress you out or anything) and I was shocked to realize [] The post French Holiday Recipes appeared first on Chocolate Zucchini.
Chocolate & Zucchini
Round-ups
Galette de rois. Ciasto trzech króli z nadzieniem migdałowym
Galette de rois to ciasto jedzone we Francji w okresie świątecznym i w styczniu. Tradycyjnie piecze się je na święto trzech króli, w nadzieniu ukryta jest figurka, migdał lub ziarno bobu ten kto je znajdzie w swoim kawałku zostaje królem i cały...
candycompany.pl
Przepisy
,
Migdały
,
Pomarańcze
,
Tarty / tarts
,
Ciasto francuskie
BAKING :: Galette des rois
Galette des rois jest tradycyjnym francuskim wypiekiem jedzonym w święto Trzech Króli. W nadzienie zwykło wrzucać się migdał, ziarno bobu, a w późniejszych czasach porcelanowe figurki-la feve- przedstawiające Dzieciątko Jezus, postać któregoś z k...
Coffee with Martina
BAKING
,
SWEET
,
FOOD
,
FETES
,
CAKE
,
Pierre Herme
Karmelowo-orzechowa galette z jabłkami/ Caramel, walnuts, apple galette
Wiecie co mi ostatnio chodzi po głowie? Mam malutką podpowiedź: jest lepkie słodkie i złociste a sama nazwa może zauroczyć. Jakby ktoś jeszcze się nie zorientował (objawy braku obsesji nie są złymi objawami:)) to chodzi tu o karmel.Prześladował mnie, a...
Butter Bun
Ciasta i ciasteczka/pies and cookies
,
śniadania/breakfasts
,
Owoce/fruits
,
Apples
,
Jabłka/apples
,
Applepie
,
Orzechy/nuts
,
Placki i tarty/ Pies and tarts
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone