Sałatka połączona z farro, arbuzem I serami. Dzięki arbuzowi jest lekka I orzeźwiająca; Intensywności smaku nadaje mieszanka serów a świeżości pietruszka. Taką sałatką można śmiało poczęstować gości. Jest ona estetyczna, nieskomplikowana a przede wszystkim smaczna.
Pszenica Farro lub Kuskus
Arbuz ![DSC05413](http://harmoniacialaiumyslu.blog.pl/files/2015/06/DSC05413-300x199.jpg)
Pietruszka (spora ilość)
Ser Parmezan i (lub) Asiago
Pestki Słonecznikowe
Oliwa z Migdałów lub Oliwek
Sól i Pieprz![DSC05404](http://harmoniacialaiumyslu.blog.pl/files/2015/06/DSC05404-300x212.jpg)
Gotujemy farro zgodnie z instrukcją na opakowaniu ( około 12 minut). Kroimy drobno pietruszkę, arbuza i ścieramy ser. Mieszamy wszystkie składniki doprawiamy oliwą z migdałów, pestkami słonecznikowymi , solą i pieprzem.