Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Własna firma przed studiami. Czemu nie?! – Historia Agaty.
Blue Kangaroo
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
165
Kategorie
160
Własna firma przed studiami. Czemu nie?! – Historia Agaty.
Jeśli wydaje Cisię, że odpowiednia kolej rzeczy to: szkoła, studia, praca, konieczniemusiszpoznać inspirującą historię Agaty. Nie wiem, jakich słów użyć, żeby opisać mój podziw. Bardzo, ale to bardzo zależy mi na tym, żebyście przeczy...
Blue Kangaroo
14 sie 16
Kangur na studiach
,
NASZE STUDENCKIE SPRAWY
,
Rozwój osobisty
,
Studia
,
MOTYWACJA
,
Firma
,
Historie czytelników
Kangur na studiach
125 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Blue Kangaroo
Niestety ten blog nie ma opisu
165
160
Polecane przepisy
W 12 talerzy przez 2017 rok
W minionym roku odbyliśmy wspólnie kilkanaście podróży po Polsce i Europie. Dziś czas na podsumowanie, na które wybrałem 12 najciekawszych z nich pamiątek Styczeń w Sztokholmie Początek roku ilustruje zawartość mojego bagażu z podróży do Sztokholmu, sk...
Krytyk Kulinarny - certyfikowany przez Harvard (USA) i McGill (Kanada)
Wokół stołu
,
W mediach
,
Z podróży
,
Magda Gessler
,
Aleksandra Kleśta-Nawrocka
,
Gwiazdki michelin
,
Cafe Foksal
,
Ernest Jagodziński
,
Muzeum Wódki
,
Agata Wojda
,
Jarosław Kuźniar
,
Noc Restauracji 2017
,
Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku
,
Pierre Gagnaire
,
Pinerolo
,
Podróż do Wiednia
,
Rokitnik
,
Wilanów
,
Podsumowanie 2017
Moja historia
Ten post miałam już w głowie od dłuższego czasu, układałam go na długich wybieganiach, ale nigdy nie sądziłam, że zamienię go w widoczne dla wszystkich zdania.Przedstawiona tu historia jest bardzo prywatna, dlatego została opublikowana po dłuższym...
BLOG PRZENIESIONY
Motywacja
Kiedy za bardzo przejmujesz się studiami…
Sama wiem, co to znaczy. Sen staje się nieważny, odżywianie – nieważne, życie – nieważne. Najważniejsze są studia. Kiedy za bardzo przejmujesz się studiami, serio zaczynasz świrować. Studia są dla Ciebie całym światem i wokół nich kręci się Twój dzień....
Blue Kangaroo
Kangur na studiach
,
NASZE STUDENCKIE SPRAWY
Własna firma przed studiami. Czemu nie?! – Historia Agaty.
Jeśli wydaje Cisię, że odpowiednia kolej rzeczy to: szkoła, studia, praca, konieczniemusiszpoznać inspirującą historię Agaty. Nie wiem, jakich słów użyć, żeby opisać mój podziw. Bardzo, ale to bardzo zależy mi na tym, żebyście przeczy...
Blue Kangaroo
Kangur na studiach
,
NASZE STUDENCKIE SPRAWY
,
Rozwój osobisty
,
Studia
,
MOTYWACJA
,
Firma
,
Historie czytelników
The Primal Pantry – Raw Bar od CukierKoza
Czas ucieka jak szalony, prawie połowa wakacji już za nami, tymczasem w szafkach leżą jeszcze i przypominają o sobie słodycze, które czekają na zrecenzowanie. Dzisiaj tak ładnie uśmiechał się do mnie baton paleo The Primal Pantry* przed...
Co tak pachnie?
Recenzje
,
Raw
,
Batony paelo
,
Cukierkoza
,
Paelo
,
The Primal Pantry
Nie rozumiem
Jak to jest, że może mnie tutaj nie być miesiąc, a później przychodzi taki dzień, że mam ochotę pisać codziennie?Tego przyciągania nie rozumiem. Chcę się zmobilizować i tak na serio wrócić.Nie miałam na to czas przez zawirowania ze studiami, teraz zacz...
Poplątanie z pomieszaniem
Dziennik
Rosół z kury domowej, Natasza Socha - recenzja książki
Bardzo zależało mi na tej pozycji. A gdy już miałam się wybrać do księgarni, okazja trafiła się nie byle jaka. To kolejna książka wędrująca, która do mnie dotarła.Tym razem w ramach członkostwa w grupie Czytamy bo kochamyObecnie książkę można kup...
Zaklecie na szczescie
Recenzje książek
,
Literatura kobieca
Wehikuł czasu 2 czyli "Z działki, z lasu i takie tam" Agaty Królak
"...Wszystko zaczęło się od wspomnień... Popołudnia na działce - i jak mi śliwka spadła na głowę. Wycieczki do lasu: rozkładane stoliki, koszyki pełne jagód i fioletowe języki. Albo koc na trawniku przed domem i kanapki z dżemem, i wróżenie z akacji......
Cook after reading
Do gotowania
,
Review
,
Recenzja
,
Książka kucharska
,
Do czytania
,
Do oglądania
,
Podstawy
,
Polska
,
Agata Królak
,
Alkohol
,
Przetwory
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone