Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Mój wywiad z cukiernikiem Sadaharu Aoki w magazynie Kuchnia
Tasty Colours of Poland
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
10
Kategorie
15
Mój wywiad z cukiernikiem Sadaharu Aoki w magazynie Kuchnia
Zapraszam Was do przeczytania mojego wywiadu z jednym z najbardziej renomowanych paryskich cukierników – Japończykiem Sadaharu Aoki, tworzącym od wielu lat we Francji. Artykuł został opublikowany w lutowym numerze magazynu „Kuchnia”. Mam nadzieję, że W...
Tasty Colours of Poland
05 lut 14
Media
Media
5 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Tasty Colours of Poland
The very best about Polish gastronomy
10
15
Polecane przepisy
Wywiad z Grzegorzem Marzejon z L’Entre Ville w Sopocie
Artykuł Wywiad zGrzegorzem Marzejon zLEntre Ville w Sopocie pochodzi z serwisu NaWidelcu.
Pani Łyżeczka
Kulinarny lifestyle
Magazyn "Durszlak" i moje przepisy
Jeszcze do 30 stycznia można kupić pierwszy, pilotażowy numer magazynu "Durszlak" złożony z przepisów i porad blogerów. Znalazły się w nim także moje przepisy. Bardzo było mi miło, gdy wydawnictwo zaprosiło mnie do współpracy.Miałam się nie chwalić na ...
Śnieżka gotuje
Rumunia
,
Bałkany
,
Blogerzy
,
Inne
,
Durszlak.pl
,
Publikacje
Sos koperkowy
Ostatnio prezentowałam prosty przepis na sos czosnkowy z 15. numeru KOTŁA. Dzisiaj czas na koperkowy, a właściwie dwie jego wersje wytrawną i słodkawą. Pierwszą znajdziecie w magazynie, natomiast do drugiej nie byłam początkowo...
Gotuj z Kasią
Przetwory i dodatki
,
Kremówka
,
Dodatki
,
Koperek
Zostań profesjonalnym cukiernikiem
Możliwość robienia zakupów w internecie sprawia, że bez większego kłopotu możemy zaopatrzyć się produkty profesjonalne, których nie można kupić w normalnych sklepach spożywczych. Teraz każdy może być cukiernikiem! Każdy profesjonalny cukiernik doskonal...
Kuchenne Kajakowanie
Pieczenie ciast i tortów
Placki ziemniaczane z żółtym serem
Przy okazji 13-stego numeru KOTŁA odkryłam pyszne danie placki ziemniaczane z żółtym serem. Powstały na podstawie przepisu pani Wandy Wójcik z Koła Gospodyń Wiejskich w Wambierzycach, który odnalazłam w książce “Smaki pogranicza. Dziedzictwo...
Gotuj z Kasią
Dania główne
,
Wegetariańskie
,
Kuchnia dolnośląska
,
Ser
,
Ziemniaki
,
Koperek
Mój pierwszy wywiad
Na portalu gotujmy.pl przeprowadzono ze mną mój pierwszy w życiu wywiad. Jeśli jesteście ciekawi, kim jestem, co robię, jak wyglądały moje początki w kuchni to zapraszam serdecznie do lektury:WYWIAD
Pobite gary Barbary
O kuchni dolnośląskiej z Barbarą Jakimowicz-Klein
Od początku istnienia KOTŁA wiedzieliśmy, że wywiady z kulinarnymi pasjonatami z Dolnego Śląska będą jedną ze stałych rubryk. Już na pierwszych spotkaniach organizacyjnych padło nazwisko pani Jakimowicz-Klein, autorki jedynej jak do tej pory książki...
Gotuj z Kasią
Okołokulinarne tematy
,
Magazyn
,
Kuchnia dolnośląska
,
Wywiad
Mój wywiad z cukiernikiem Sadaharu Aoki w magazynie Kuchnia
Zapraszam Was do przeczytania mojego wywiadu z jednym z najbardziej renomowanych paryskich cukierników – Japończykiem Sadaharu Aoki, tworzącym od wielu lat we Francji. Artykuł został opublikowany w lutowym numerze magazynu „Kuchnia”. Mam nadzieję, że W...
Tasty Colours of Poland
Media
Podpowiedzi wyszukiwań
">
DarkOps
Cloud bread
">
Machiavel
">
hacklaplanete
">
mr0x01
Ciasto drożdżowe z lodówki
Babka marmurkowa
Da