Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Mój pierwszy wywiad
Pobite gary Barbary
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
258
Kategorie
178
Mój pierwszy wywiad
Na portalu gotujmy.pl przeprowadzono ze mną mój pierwszy w życiu wywiad. Jeśli jesteście ciekawi, kim jestem, co robię, jak wyglądały moje początki w kuchni to zapraszam serdecznie do lektury:WYWIAD
Pobite gary Barbary
12 maj 16
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Pobite gary Barbary
Niestety ten blog nie ma opisu
258
178
Polecane przepisy
Wywiad z Grzegorzem Marzejon z L’Entre Ville w Sopocie
Artykuł Wywiad zGrzegorzem Marzejon zLEntre Ville w Sopocie pochodzi z serwisu NaWidelcu.
Pani Łyżeczka
Kulinarny lifestyle
Loverove 12.05.2017
Piątkowe loverove z wyjątkowo zacnym zestawem kolarskich materiałów, specjalnie dla Was: 1.Pierwszy taki wywiad z Kwiato? Paweł Wilkowicz ze sport.pl zadał kilka niełatwych pytań Michałowi Kwiatkowskiemu. Mógł przycisnąć bardziej, ale i t...
XOUTED - Kolarstwo by Marek Tyniec
Loverove
Placki ziemniaczane z żółtym serem
Przy okazji 13-stego numeru KOTŁA odkryłam pyszne danie placki ziemniaczane z żółtym serem. Powstały na podstawie przepisu pani Wandy Wójcik z Koła Gospodyń Wiejskich w Wambierzycach, który odnalazłam w książce “Smaki pogranicza. Dziedzictwo...
Gotuj z Kasią
Dania główne
,
Wegetariańskie
,
Kuchnia dolnośląska
,
Ser
,
Ziemniaki
,
Koperek
Mój pierwszy wywiad
Na portalu gotujmy.pl przeprowadzono ze mną mój pierwszy w życiu wywiad. Jeśli jesteście ciekawi, kim jestem, co robię, jak wyglądały moje początki w kuchni to zapraszam serdecznie do lektury:WYWIAD
Pobite gary Barbary
O kuchni dolnośląskiej z Barbarą Jakimowicz-Klein
Od początku istnienia KOTŁA wiedzieliśmy, że wywiady z kulinarnymi pasjonatami z Dolnego Śląska będą jedną ze stałych rubryk. Już na pierwszych spotkaniach organizacyjnych padło nazwisko pani Jakimowicz-Klein, autorki jedynej jak do tej pory książki...
Gotuj z Kasią
Okołokulinarne tematy
,
Magazyn
,
Kuchnia dolnośląska
,
Wywiad
Piotr Skowronek – ChocolateMilk – Blogerzy i vlogerzy od kuchni
Przedstawiamy Piotra Skowronka, znanego na YouTube jako ChocolateMilk. Mieliśmy okazję rozmawiać z nim na Blog Forum Gdańsk 2015. Opowiedział o swojej działalności, zdradził tajemnicę złotych ... Post Piotr Skowronek ChocolateMilk Bloge...
Magazyn kulinarny Codogara
Video
,
Videoslider
,
Blog Forum Gdańsk 2015
Zbigniew Koźlik. Wywiad.
24 września spędziliśmy w restauracji Quest Best Western Q Hotelu Wrocław. Odbyła się tam prezentacja serów Lazur. Produkt polskiego pochodzenia zawarty w 12 potrawach, oczarował ... Post Zbigniew Koźlik. Wywiad. pojawił się poraz pierwszy w Magazyn ku...
Magazyn kulinarny Codogara
Video
,
Videoslider
#94 Orzechowy pudding chlebowy
#94Orzechowy (z masłem orzechowym) pudding z chleba pełnoziarnistego na jogurcie z sezamem, orzechami nerkowca i amarantusemWczoraj był pierwszy dzień, kiedy nie wrzuciłam posta. Trochę mi przykro, ale czuję się usprawiedliwiona.Moje koło naukowe...
Śniadaniuję.
Jogurt
,
Amarantus
,
Sezam
,
Nerkowce
,
Orzechy
,
Masło orzechowe
,
Chleb
Podpowiedzi wyszukiwań
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem