Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
753.
Mon petit déjeuner- je l'adore!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
448
Kategorie
239
753.
Granola z patelni (płatki owsiane, nerkowce, babka płesznik, wiórki kokosowe) z bananem, twarożkiem grani, malinami, waniliową odżywką białkową i cynamonem Od jakiegoś czasu mam takie prorocze sny, że chyba zostanę wróżką.Poza tym z całym przekon...
Mon petit déjeuner- je l'adore!
25 maj 15
Słodko
,
Owoce
,
Odżywka białkowa
,
Banan
,
Twarożek grani
,
Wiórki kokosowe
,
Płatki owsiane
,
Maliny
,
Nerkowce
,
No sugar
,
Babka płesznik
,
Twarożek
,
Granole
babka płesznik
29 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Mon petit déjeuner- je l'adore!
Zdrowe śniadania, sport, motywacja. Po poranki mogą być przyjemne.
448
239
Polecane przepisy
Jagody (borówki) + banan + mleko migdałowe
Warstwowy koktajl jagodowy najprostszy na świecieCzytaj więcej »
Zielone koktajle
Koktajl
,
Banan
,
Mleko roślinne
,
Mleko domowe
,
Mleko
,
Deser
,
Fit deser
,
Mleko migdałowe
,
Borówka
,
Jagody
,
Wielowarstwowy
Silves, Portugal
Kategoria: LUGARES / MIEJSCA
LUGARES / MIEJSCA
Sałatka z pieczonych buraków
Ostatnio mam wielką ochotę na warzywa, zwłaszcza buraki. A skoro moje ciało mówi mi, że potrzebuje buraków, to staram się go słuchać. Buraki pieczone w piekarniku są przepyszne, można je upiec zawinięte w folię przy Więcej
Kitchen pleasures and disasters
PRZEPISY
,
DANIA BEZMIĘSNE
,
NA MAŁEGO GŁODA
,
SAŁATKI
,
SZPINAKOMANIA
,
Buraki
,
Szpinak
,
Fit sałatka
,
Pieczone buraki
,
Sałatka z buraków
,
Zdrowa sałatka
Prosta i szybka zapiekanka makaronowa z serowym sosem, szynką i pomidorkami koktajlowymi
Ulubiony posiłek wyspiarzy, czyli mac cheese w nowej odsłonie. To danie w stylu coś z niczego, sprawdzi się w wielu sytuacjach podbramkowych, kiedy lodówka pusta albo brak pomysłu na bardziej wyszukany obiad czy kolację. Więcej
Kitchen pleasures and disasters
PRZEPISY
,
DANIA MIĘSNE
,
Szybki obiad
,
ZAPIEKANKI
,
Szynka
,
Mac&cheese
,
Makaron
,
Prosta zapiekanka
,
Sos serowy
,
Zapiekanka makaronowa
Papryka smażona z oliwkami
Składniki: 2 czerwone papryki 2 żółte papryki 200 g czarnych oliwek 50 g kaparów oliwa z oliwek 1/2 szklanki wody 1 ząbek czosnku sól Przygotowanie: Papryki kroimy w paski. Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy na niej pokrojony cienko ząbek czosnk...
Pół żarciem – pół serio
Gotujemy
,
Przekąski
,
Oliwa
,
Papryka
,
Kapary
,
Oliwki
Antigua / Guatemala
Kategoria: LUGARES / MIEJSCA
LUGARES / MIEJSCA
Królik – jak przyrządzić? Warsztaty Frisco.pl prowadzone przez Przemka Błaszczyka
Po raz kolejny miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach organizowanych przez Frisco. Tym razem tematem był królik, a warsztaty prowadził nam nie kto inny, tylko Przemek Błaszczyk, uczestnik Top Chefa, szef restauracji Mañana Bistro Wine Bar ...
Dziękuję Było Pyszne
DRUGIE DANIA
,
Królik
,
Dziękuję było pyszne
,
Frisco
,
Frisco.pl
,
Friscofresh
,
Przemek błaszczyk
,
Przepisy na królika
,
Warsztaty
PSTRĄG ŁOSOSIOWY GRILLOWANY Z WARZYWAMI
Pewnie was zaskoczę, ale jadam mięso. Nie są to przesadne ilości i nie codziennie. Raczej chude i białe, choć nie wzgardzę stekiem czy tatarem. Ostatnimi laty szala przesunęła się na stronę warzyw, Czytaj dalej
Mam To Na Widelcu
Food&feeling
,
JESIEŃ
,
OBIADY
,
RYBY
,
Pstrąg łososiowy
Podpowiedzi wyszukiwań
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha