Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Królik/ Śmietana/ Demi glace/ Cebula/ Quinoa
Main Course
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
25
Królik/ Śmietana/ Demi glace/ Cebula/ Quinoa
Wszyscy gorączkowo szukają wolnych miejsc w restauracjach na walentynkową randkę, a my zachęcamy tego romantycznego wieczoru odwiedzić własną kuchnię i przygotować wspaniałą kolację dla drugiej połówki. Nasza propozycja to królik w nieco innym wy...
Main Course
12 lut 15
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Main Course
Niestety ten blog nie ma opisu
25
0
Polecane przepisy
Rostbef z kluskami śląskimi, demi glace, brukselkami i kiszonymi rzodkiewkami – PolskiObiad 2018
Artykuł Rostbef z kluskami śląskimi, demi glace, brukselkami i kiszonymi rzodkiewkami PolskiObiad 2018 pochodzi z serwisu Blog kulinarny - Magiczny Składnik.
magiczny składnik
Dania główne
,
Wołowina
,
Ziemniaki
,
Steaki
,
Brukselka
,
Rzodkiewki
,
Szalotki
,
Polski Obiad
,
Demi-Glace
,
Porter
,
Rostbef wołowy
Schab z Sarny pieczony
Przepis na schab z Sarny pieczony: U mnie jak zwykle ukochana dziczyzna, tym razem schab z sarny pieczony , podany w sosie własnym z ziemniakami i konfiturą z pomarańczy. Mięso oczywiście bardzo aromatyczne i słodkie przepyszne. Schab dostałam ...
Zbiór przepisów kulinarnych
Pieprz
,
Mięso
,
Olej
,
Pieczeń
,
Marynata
,
Sos sojowy
,
Dziczyzna
,
Rozmaryn
,
Jałowiec
,
Schab
,
Sarna
,
Las
,
Czerwone wino
,
Dary lasu
Premiera zimowego menu w OVO Bar & Restaurant
Piotr Apanel — szef kuchni restauracji OVO Bar and Restaurant działającej przy hotelu DoubleTree by Hilton we Wrocławiu zdecydowanie lubi zaskakiwać. Przekonałem się o tym już nieraz. Jego kuchnia, bazująca na licznych doświadczeniach w kraju i za gran...
food²
Recenzje
,
Wrocław
,
Restauracja
Najważniejsze sosy bazowe
Czasami zadziwia mnie czemu zapominam o pewnych oczywistych rzeczach.Staram się dzielić z Wami tym co przygotowuje, pokazywać sprawdzone przepisy i porady.Jednak przychodzi czas, że łapię się na tym, że nie pisze o tym co proste, banalne i ...
Szampan i truskawki
Sosy
MOMO Restaurant & Cocktail bar – Restaurant Week
Zacznijmy od początku. Zanim nawet dotarliśmy do MOMO Restaurant Cocktail bar, które mieści się w ratuszu, w sercu gliwickiego rynku, mieliśmy już pełne brzuchy oraz ręce pełne łakoci. Powodem była lodziarnia, pączkarnia oraz bezarnia (chyba może...
Dwa Miejsca
Recenzje
,
Deser
,
Silesia
,
Wydarzenia
,
Restaurant week
,
Gliwice
,
Krem
,
Momo
,
Momo restaurant&coctail bar
,
Polik wołowy
,
Terrina
,
Topinabur
Omurice
Japonia, jej kultura i kuchnia towarzyszą mi od 15 lat. Zaczęło się niewinnie od mangi. Później oglądałam animez moim chłopakiem z czasów liceum... A potem się dopiero porobiło. To na jednym ze spotkań fanowskich poznałam moją przyjaciółkę. Okaza...
Katie's Wonders
Jajka
,
Szybkie danie
Wolno pieczony karczek z sosem demi glace i zapiekanką z kaszy jęczmiennej
Wolno pieczony karczek jest rozwiązaniem obiadowym i kanapkowym. Może też być "wkładem" do tak zwanej maczanki, którą podaję z prażona cebulą i piklami. Piekę raz na jakiś czas spory kawałek tej części wieprza iserwujęw różnej postaci...
gotuję komuś...
Słone
,
Obiady
,
Święta
,
Mięso
,
Sosy
Królik/ Śmietana/ Demi glace/ Cebula/ Quinoa
Wszyscy gorączkowo szukają wolnych miejsc w restauracjach na walentynkową randkę, a my zachęcamy tego romantycznego wieczoru odwiedzić własną kuchnię i przygotować wspaniałą kolację dla drugiej połówki. Nasza propozycja to królik w nieco innym wy...
Main Course
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone