Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Rustykalne buraczki z cebulką i czosnkiem! Pasteryzowane.
Kuchnia Kozy
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
28
Kategorie
7
Rustykalne buraczki z cebulką i czosnkiem! Pasteryzowane.
Czas na przetwory.Tak przygotowane buraczki są cudowne i soczyste w smaku. Zrobione wcześniej i zapakowane do słoiczka zaoszczędzą nam czasu na obiadowy dodatek. Po prostu, otwieramy i pałaszujemy :)Co głowa to pomysł na ich wykorzystanie ;)Składniki:3...
Kuchnia Kozy
01 gru 15
Przystawki
Przystawki
13 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuchnia Kozy
kuchnia gotowanie nowe smaki zdrowie
28
7
Polecane przepisy
„Buraczki po wiejsku” z patelni
Buraczki po wiejsku z patelni Buraczki po wiejsku to stary przepis w mojej rodzinie . Pyszne gotowane buraki , podsmażone na wędzonce z cebulką i zaprawione kwaśną śmietaną . Mają Read More ... Artykuł Buraczki po wiejsku z ...
Ogrodnik w podróży
Z
,
Kolacja
,
Pyszne
,
łatwe
,
Proste
,
A
,
Jak
,
Do
,
W
,
Przystawka
,
Warzywa
,
Sałatki, surówki , przystawki
,
Po
,
Pieczone
,
Smażone
,
Mięsa
,
Dodatek
,
Patelni
,
Gotowane
,
Buraczki
,
Piekarniku
,
Czerwone
,
Wiejskie
,
Wiejsku
,
Obadu
Śledzie z czosnkiem i koperkiem
Jak święta to śledzie...tym razem zestawienie koperku z czosnkiem i cebulką
Życie zaczyna się w kuchni
Przekąski
,
Boże Narodzenie
,
Ryby
Zrazy z boczkiem i cebulką – pyszny przepis
Po raz w kolejny w kuchni pierwsze skrzypce odegrała Madzia. No dobrze, nieskromnie dodam, że troszkę pomagałem :) Bądź co bądź dania w wykonaniu Madzi są pyszne i smaczne. Już od jakiegoś czasu mieliśmy ogromną ochotę na zrazy, więc postanowiliśmy już...
Kulinarny Blog – wiesz jak gotować!
Obiad
,
Obiady
,
Mięsa
,
Pieczone ziemniaki
,
Buraczki
,
Ziemniaczki
,
Zrazy
,
Zrazy z boczkiem i cebulką
Ćwikła z cukinią do słoików na zimę
Połączenie buraczków z cukinią okazało się trafem w dziesiątkę!Składniki:1 kg buraczków ćwikłowych1 średnia młoda cukinia3 ząbki czosnku5 ziarenek pieprzuSkładniki na zalewę:1 litr wody11/2 łyżeczki soli8 łyżek cukru¾ szklanki octuWykonanie:Burac...
Tradycyjna kuchnia
Przetwory
,
Cukiniowe
,
Burak
Ćwikła z kapustą do słoików na zimę
Ćwikła i kapusta to chyba dwa najczęściej pasteryzowane warzywa. A co powiecie na ich połączenie? Mi bardzo smakuje!Składniki:2 kg kapusty czerwonej lub białej2 kg buraczków ćwikłowych40 dag cebuliSkładniki na zalewę:1 szklanka octu1 szklanka wody1 szk...
Tradycyjna kuchnia
Przetwory
,
Kapuściane
Buraczki czerwone z chrzanem wg Siostry Anastazji
Kolejne buraczki ze słoika, były z już z czosnkiem przepis tu, teraz pora na buraczki z chrzanem. Czytaj więcej »
Pychotkaaa
Przepisy Siostry Anastazji
,
Słoiki
Buraczki czerwone z czosnkiem wg Siostry Anastazji
Buraczki z czosnkiem do słoika to idealny dodatek do dań głównych. Wystarczy otworzyć słoik i już można je jeść, lub zagotować dorobić zasmażkę dodać śmietanę i wtedy to już totalna bomba smakowa!Czytaj więcej »
Pychotkaaa
Przepisy Siostry Anastazji
,
Przetwory
,
Słoiki
Smakowita pajda – rustykalne bagietki
Smakowita pajda zaskoczyła mnie smakiem prawdziwego domowego smalcu z cebulką i ziołami. Zanim kupiłam opakowanie, musiałam zrobić rundkę po mieście, gdyż w sklepie PiP, w który miał być smalczyk w ofercie, niestety go nie było. W końcu smalcz...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Pieczywo domowe
,
Konkurs
,
Maka pszenna
,
Bagietki
,
Smalczyk smakowita pajda
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone