Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Brodo d'oca
Quattro Stagioni
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
75
Kategorie
58
Brodo d'oca
Rosół z gęsiNelle zone centrali dell' Italia non c'e' l'abitudine di cucinare l'oca. Non si trova facilmente in vendita.Quando andavo alla ricerca di un'oca, mi e' capitato di sentire questa domanda:che cose' l'oca?.... e' una specie di pap...
Quattro Stagioni
25 lis 15
ZUPPE
ZUPPE
7 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Quattro Stagioni
Italian and Polish Food
75
58
Polecane przepisy
Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300 g króliczych wątróbek/ 10 oz rabbit livers/ 300 g di fegatini di coniglio1 czerwona cebula/ 1 red onion/ 1 cipolla di Tropea2 płaskie łyżeczki startej gałki muszk...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Kolacja
,
Śniadania
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Antipasti
Pasztet z kurzych wątróbek - Chicken Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di pollo
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300 g kurzych wątróbek/ 10 oz chicken livers/ 300 g di fegatini di pollo1 cebula/ 1 onion/ 1 cipolla2 płaskie łyżeczki startej gałki muszkatołowej/ 2 tbs powdered nut...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Kolacja
,
Śniadania
,
Dodatki
,
Breakfasts
,
Side dishes
,
Contorni
Risotto ze szparagami i szafranem - Asparagus And Saffron Risotto - Risotto agli asparagi e zafferano
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki dla 2-3 osób/Serves 2-3/Ingredienti per 2-3 persone250 g ryżu (np. arborio)/ 8.8 oz rice/ 250 g di riso1 średnia cebulka/ 1 medium onion/ 1 cipolla mediapęczek szparagów/ 1 bunch...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Pate' d'oca
Pasztet z gęsiEcco la ricetta per il pate' d'oca,QUIla ricetta per il brodo d'oca.Ingredienti:la carne disossata di 1/2 oca250 g di fegato d'oca e fegato di vitella250 g di lardo100 g di pane (rosette)2 uovasalepepenoce moscataverdure cotte...
Quattro Stagioni
ANTIPASTI
,
CARNE
Risotto gruszkowe z orzechami włoskimi - Pear and Walnut Risotto - Risotto con pere e noci
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200 g ryżu (np. brązowy lub arborio)/ 7 oz (brown) rice/ 200 g di riso (integrale)1 średnia cebulka/ 1 medium onion/ 1 cipolla media2 duże i soczyste gruszki/ 2 big and juicy pears/ 2 pere grandi ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Brodo d'oca
Rosół z gęsiNelle zone centrali dell' Italia non c'e' l'abitudine di cucinare l'oca. Non si trova facilmente in vendita.Quando andavo alla ricerca di un'oca, mi e' capitato di sentire questa domanda:che cose' l'oca?.... e' una specie di pap...
Quattro Stagioni
ZUPPE
Risotto ze szpinakiem - Risotto with Spinach - Risotto agli spinaci
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti200- 250 g ryżu (np. brązowy lub arborio)/ 7-8.8 oz (brown) rise/ 200-250 g di riso (integrale)200 g szpinaku np. mrożonego / 7 oz spinach/ 200 g di spinaci (surgelati)1 średnia cebulka/ 1 m...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Paté di tacchino con i pomodorini secchi / Pasztet z indyka z suszonymi pomidorkami
Polska wersja - już niedługo Il profumo e il sapore di paté di coniglio (povero coniglio...) accompagna tutte le grandi occasioni nelle case polacche. Principalmente viene preparato come un'alternativa più raffinata al solito affettato. Il paté viene s...
I Colori del Gusto / The colours of taste
Antipasti / przekąski
,
Carne / mięso
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone