Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300 g króliczych wątróbek/ 10 oz rabbit livers/ 300 g di fegatini di coniglio1 czerwona cebula/ 1 red onion/ 1 cipolla di Tropea2 płaskie łyżeczki startej gałki muszk...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
30 sie 17
Lunch
,
Cena
,
Kolacja
,
Śniadania
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Antipasti
Antipasti
15 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Pâté z kaczych wątróbek z rokitnikiem. Francuski klasyk na wrześniowe kaprysy…
Pâté to potrawa znana we Francji od XIV wieku. Jest to rodzaj pasztetu do smarowania na pieczywie, podawany jako przystawka. Najbardziej znane pâté pochodzi z Alzacji Pâté de foie gras de Strasbourg, czyli pasztet Strasburski z gęsich w...
Kuchennymi drzwiami
Zioła
,
Owoce
,
Kuchnia francuska
,
Pate i pasztety
,
Rokitnik
Pasztet z króliczych wątróbek - Rabbit Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di coniglio
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300 g króliczych wątróbek/ 10 oz rabbit livers/ 300 g di fegatini di coniglio1 czerwona cebula/ 1 red onion/ 1 cipolla di Tropea2 płaskie łyżeczki startej gałki muszk...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Kolacja
,
Śniadania
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Antipasti
Pasztet z kurzych wątróbek - Chicken Liver Pâté Recipe - Paté di fegatini di pollo
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300 g kurzych wątróbek/ 10 oz chicken livers/ 300 g di fegatini di pollo1 cebula/ 1 onion/ 1 cipolla2 płaskie łyżeczki startej gałki muszkatołowej/ 2 tbs powdered nut...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Kolacja
,
Śniadania
,
Dodatki
,
Breakfasts
,
Side dishes
,
Contorni
Antipasto di coniglio czyli przekąska z królika z Lombardii
Dziś jako dodatek do październikowego numeru "Mojego Gotowania", w którym ze smakiem podróżujemy do prześlicznego Bergamo i nad pobliskie eleganckie jezioro Como, pyszna i łatwa do zrobienia przystawka.W Bergamo dzisiaj jada się dziś cały przekr...
Kuchnia nad Atlantykiem (już od 12 lat)
Podróże
,
Publikacje
,
Włochy
,
Miesa
,
Przystawki
,
Mięsa - królik
Pâté z galaretką z jabłek
Wiecie, że lubimy wszelaką wątróbkę. Bardzo często przygotowuję z wątróbek drobiowych pâté na różne sposoby. Co to jest pâté? To bardzo popularne we Francji smarowidło, tzw. szybki pasztecik drobiowy, a przepis jest banalnie prosty i bardzo szybki w p...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Wyroby domowe
,
Dodatki
,
Galaretka
,
Pasztet
,
Pasztecik drobiowy - pâté
,
Sok z jabłek
Pasztet z wątróbek z morelami
Pasztet z drobiowych wątróbek przygotowywałam podobnie jak Pâté z drobiowych wątróbek i pasztet z wątróbek z żurawiną. Smaki paszteciku z drobiowych wątróbek można wzbogacać na różne sposoby. Tym razem polecam zrobić roladki z siekanymi suszonymi morel...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Wyroby domowe
,
Przekąski i przystawki
,
Przystawka
,
Pasztet
,
Wątróbka
,
Pasztecik drobiowy - pâté
,
Brandy
,
Morele
,
Pate
Pasztet z drobiowych wątróbek
Pasztet z drobiowych wątróbek przygotowywałam podobnie jak Pâté z drobiowych wątróbek. A smak drobiowych wątróbek można wzbogacić na kilka sposobów. Polecam nadziać je suszoną żurawiną lub suszonymi śliwkami. Wątróbki przed smażeniem warto wymoczyć prz...
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Wyroby domowe
,
Przekąski i przystawki
,
Masło
,
żurawina
,
Pasztet
,
Wątróbka
,
Brandy
Paté di tacchino con i pomodorini secchi / Pasztet z indyka z suszonymi pomidorkami
Polska wersja - już niedługo Il profumo e il sapore di paté di coniglio (povero coniglio...) accompagna tutte le grandi occasioni nelle case polacche. Principalmente viene preparato come un'alternativa più raffinata al solito affettato. Il paté viene s...
I Colori del Gusto / The colours of taste
Antipasti / przekąski
,
Carne / mięso
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone