Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Tajine de canard aux figues
R'n'G Kitchen
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
1620
Kategorie
107
Tajine de canard aux figues
Kaczka w tym wydaniu charakteryzuje się lekko słodkawym smakiem, jest bardzo delikatna. Smak uwypukla cynamon, figi dodają świeżości.Składniki1 łyżka masła ghee1 kg piersi z kaczki1 duża cebula2 ząbki czosnku1 cm świeżego imbiru1 łyżeczka kurkumy300 ml...
R'n'G Kitchen
03 wrz 15
Dania drobiowe
,
Kuchnia arabska
Dania drobiowe
170 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
R'n'G Kitchen
Niestety ten blog nie ma opisu
1620
107
Polecane przepisy
Terrine de Canard Poivre Vert & Fruits Secs / Teryna z Kaczki z Zielonym Pieprzem i Suszonymi Owocami
Ça y est! Le temps des pic-niques arrive à grand pas! J'adore ce moment quand nous pouvons nous retrouver entre amis au bord du lac. Je ne m'imagine pas un déjeuner sur l'herbe sans une bonne terrine. Voici ma version pour une délicieuse terrine de can...
Simplement — Po prostu
Recettes Rapides/Szybkie Przepisy
Croissants aux amandes czyli paryskie migdałowe śniadanie na niedzielę
Jeszcze do nie tak dawna istniały w Porto piekarnie Boulangerie de Paris. Do tej w dzielnicy Foz lubiliśmy chodzić (a właściwie biegać albo jeździć rowerem) w niedzielne poranki. Po trzech i pół kilometrach wysiłku fizycznego (a jeszcze przecież czekał...
Kuchnia nad Atlantykiem (już od 12 lat)
Francja
,
Pieczywo - słodkie
,
Śniadania
Cielęcina w marchewkach i w suszonych śliwkach// Veau aux carottes et aux pruneaux.
Dzisiaj dwa przepisy bo pogotowałam sobie trochę w sobotni poranek i muszę przyznać, że jest to jedno z moich ulubionych zajęć w sobotnie poranki. Nadawanie mojemu domowi smaków i zapachów!Pierwszy przepis to znakomita cielęcina, zaczerpnięty z...
Est-Ouest
Mieso-Viandes
Food Styling and Photography in Paris
Hello everyone, It is definitely this time of year when I am catching up to announce all of the upcoming workshops Ive been working on for a while now. This one, in particular, is quite special to my heart. I Continue reading
La Tartine Gourmande
Life and Us
,
Food Styling
,
Food Photography
,
Gluten Free
,
French Inspired
,
Food & Travel
,
Dessert
,
Vegetarian
,
Breakfast
,
Fruit
Raviolis aux crevettes vapeur / Pierożki z krewetkami gotowane na parze
Ahhhhh... les raviolis vapeur! Je craque toujours pour ce petit goût léger et tellement aromatique à la fois. En feuilletant l'un de mes journaux culinaires préférés, je suis tombée sur une recette qui ne nous oblige pas à rentrer dans l'alchimie de la...
Simplement — Po prostu
Recettes Rapides/Szybkie Przepisy
,
Cuisine d'Orient/Kuchania Wschodu
,
Crevettes/Krewetki
Galettes aux Courgettes/ Placki z Cukinii z Wędzonym Łososiem
J'aime la courgette coupée en julienne dans une salade, en bâtonnets pour un apéro croquant et sain accompagné d'un dip selon mon humeur, mais ma plus grande faiblesse ce sont ces petites galettes de courgette. Naturellement, rien ne peut se comparer à...
Simplement — Po prostu
Recettes Rapides/Szybkie Przepisy
,
Galettes/ placki
,
Poisson/ryba
,
Saumon/łosoś
Marokańskie ciasto migdałowe
To ciasto okazało się na tyle niezwykłe w swoim smaku i na tyle proste i szybkie w wykonaniu, że nie mogłam się oprzeć i nie zaprezentować wam go tutaj. Do Nawal, naszej marokańskiej znajomej (Nawal od ośmiu już lat prowadzi blog La cuisine d'Omo Chaki...
Belgia od kuchni
Na deser
,
Kuchnia arabska
Tajine de boeuf aux patates douces - wołowina i bataty
Tajine de boeuf aux patates doucesdla 4-5 osób750 g wołowiny na gulasz2 bataty2 cebule1 zielona papryka1/2 pęczka natki pietruszki1/2 pęczka kolendry2 łyżeczki kurkumy2 łyżeczki kuminu w proszku1 łyżka chili w proszku1/2 łyżeczki harissyszczypta gałki ...
pies pianista w kuchni
Jesień
,
Mięso
,
Zima
,
Kuchnia orientalna
,
Na ostro
Podpowiedzi wyszukiwań
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście