Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Minestra di cavolo e riso
R'n'G Kitchen
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
1620
Kategorie
107
Minestra di cavolo e riso
Tradycyjna zupa toskańska ,przyrządzana jest na wywarze z flaków. Do tej pory bardzo popularna na ulicach Florencji.Składniki3 marchewki2 gałązki selera naciowego500 g kapusty włoskiej200 g ryżu1,2 l wywaru z flaków wołowych2 łyżki oliwy z oliwek3 łyżk...
R'n'G Kitchen
11 cze 15
Zupy
,
Kuchnia włoska
Kuchnia włoska
68 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
R'n'G Kitchen
Niestety ten blog nie ma opisu
1620
107
Polecane przepisy
Biscotti di riso
Ciastka zmąki ryżowejIngredienti:170 g di farina di riso30 g di farina di miglio70 g di zucchero1 uovocacao100 g di burro ( tagliato a pezzetti) a temperatura ambiente1 bustina di lievito bio in polvere1/2 bicchiere di latte di capraLa rice...
Quattro Stagioni
BISCOTTI
,
FARINE
,
RISO
,
GLUTEN FREE
GULASZ Z SOCZEWICĄ I MAKARONEM – Minestra di lenticchie e pasta
Dziś znów zabieram Was na wycieczkę do Włoch! Mam dla Was przepis na danie wegetariańskie mimo, że bez mięsa to niesamowicie sycące i rozgrzewające. Połączenie makaronu z soczewicą i sosem pomidorowym na czerwonym winie tworzy fantastyczną ...
Ostra na Słodko - blog kulinarny
Dania mączne
,
Dania obiadowe
,
Dania warzywne
,
Kuchnie świata
,
Kuchnia Włoska
,
Makaron
,
Makarony
,
Pomidory
,
Włochy
,
Soczewica
Risotto razowe z grzybami suszonymi i jarmużem - Dried Mushroom (boletus) And Kale Risotto - Risotto integrale ai funghi porcini e cavolo nero
Polish/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:250 g ryżu integralnego (brązowego) / 9 oz brown rice g / 250 g di riso integralegarść suszonych grzybów/ a handful dried mushrooms (boletus)/ 40-50 g di funghi porcini secchi1 (toskański) ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Czerwona kapusta w cytrusach - Red Cabbage-Citrus Salad - Insalata di cavolo rosso con agrumi
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti1/2 główki czerwonej kapusty/ 1/2 red cabbage/ 1/2 di cavolo rossosok z 1/2 cytryny/ 1/2 lemon juice/ succo di 1/2 di limonekilka kropel soku z limetki/ several drops ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Sałatki
,
Insalate
,
Salads
Toskańskie ciasto ryżowe (wersja florencka) - The Tuscan Rice Cake (Florentine Version) - la torta di riso toscana (versione fiorentina)
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g ryżu/ 10.5 oz rise/ 300 gr riso200 g cukru/ 7 oz sugar/ 200 gr zucchero100 g masła/ 3.5 oz butter/ 100 gr burro200 g rozmiękczonych rodzynek/ 7 oz softened raisin...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Cakes
,
Ciasta
,
Torte
,
Tea cakes
Risotto z kapustą włoską - Savoy Cabbage Risotto Recipe - Risotto alla verza
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti250 g ryżu (np. brązowy lub arborio)/ 8.8 oz (brown) rice/ 250 g di riso (integrale)1 średnia cebulka/ 1 medium onion/ 1 cipolla mediapół kapusty włoskiej (ew. 1/4 dużej)/ 1/2 savoy cabbage/ 1/2 d...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Risotto z cielęciną - Risotto with veal - Risotto con il vitello
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/ Ingredienti200 - 300 g ryżu (np. arborio)/ 7- 10.5 oz (arborio) rise/ 200- 300 g di riso arborioNadzienie:/Filling:/ Farcita:250-300 g ugotowanego do miękkości mięsa (najlepiej cielęciny)/ 8-10.5 oz soft coo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Pasta e zucchine alla napoletana, czyli makaron z cukinia po neapolitansku
Pasta e zucchine - makaron z cukinia to danie kuchni neapolitanskiej, codzienne i proste. Jedno z najpopularniejszych obok pasta e patate - makaron z ziemniakami, pasta e cavolo - makaron z kalafiorem, riso e verza - ryz z kapusta wloska, pasta e zucca...
kuchnia pod wulkanem
Cucina campana (kuchnia regionalna Neapolu)
,
Primi (pierwsze dania)
,
Zucchine (cukinia)
Podpowiedzi wyszukiwań
Da
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki