Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
#102 Jogurtowo-jaglane placuchy !
Emkaablog
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
109
Kategorie
1
#102 Jogurtowo-jaglane placuchy !
Hej !Jak się macie ? Ja całe dnie siedzę nad różnymi projektami i prezentacjami, ale tak to jest, jak się miesiąc nie chodzi do szkoły. Pocieszam się tym, że jeszcze niecały miesiąc i mamy wakacje !Nie mogę uwierzyć w to, że już kończę gimnazjum. Przec...
Emkaablog
26 maj 16
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Emkaablog
Niestety ten blog nie ma opisu
109
1
Polecane przepisy
Hummus z brukselką w miodzie i granatami
Brukselka - dla jednych zmora, bo zabiedzona rozciapciana mała kapustka nie wnosiła do zupy nic prócz goryczy. Dla innych - wielka miłość. Dla mnie - nowe odkrycie.Nie będę oryginalna pisząc, że nie lubiłam brukselki. Owszem była piękna i fascynu...
Crust and Dust - Kulinarny Blog Roku 2012. Jemy i piszemy.
Słone
,
Hummus
,
Przekąska
,
Brukselka
Najprostsze placki z jabłkami FIT
Od dziecka uwielbiałam smak placków z jabłkiem.. moja mama dość często przygotowywała mi je na śniadanie. Na samą myśl o ciepłych placuszkach posypanych cukrem pudrem cieknie mi ślinka! A Wy? Też lubicie takie placuchy? Już od dłuższego czasu zabierała...
Just Be Fit Be Strong!
Wegetariańskie
,
Niskokaloryczne
,
Desery
,
Przekąska
,
Śniadanie
,
Placki i naleśniki
Jak ugotować fasolkę szparagową żółtą ?
Fasolkę szparagową żółtą obieramy (odcinamy końcówki) i myjemy pod bieżącą wodą.Fasolkę wkładamy do garnka i zalewamy zimną wodą. Na 0,5 kg fasolki potrzebujemy ok. 2 litrów wody, 1 łyżkę cukru i 1 łyżeczkę soli.Doprowadzamy do zagotowania. Od momentu ...
Cook Yourself - BLOG KULINARNY
Porady kuchenne
Pierogi z jagodami
Sezon na jagody w pełni, więc nie mogło się obejść bez pierogów z jagodami. Podane ze śmietaną, są smakiem z mojego dzieciństwa. Do tego naładowane słodko-cierpkimi jagodami - żyć nie umierać! Lubicie pierogi z jagodami?Składniki(na ok. 40 średni...
Cook Yourself - BLOG KULINARNY
Pierogi
Jagielnik z karmelem i orzeszkami, wegańskie ciasto jaglane, snickers
Pierwszy raz jagielnik jadłam w jednej z łódzkich wegetariańskich knajpek, jakieś 4 lata temu. Tak mi zasmakował, że postanowiłam odtworzyć jego smak w domu. Długo dochodziłam do idealnych proporcji ale w końcu mi się udało. Teraz mogę cieszyć się smak...
Cook Yourself - BLOG KULINARNY
Bez glutenu
,
Tefal CC
,
Wege
,
Bez pieczenia
,
Bez cukru
Pasta z czarnych oliwek
Pasta o bardzo wyrazistym smaku. Na kanapki lub mini przekąski na imprezę nadaje się znakomicie. Czas wykonania: 15 min Ilość porcji: 250 300 g Składniki: 90 g oliwek (33 sztuki) 1 ząbek czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek ½ łyżeczki octu balsam...
KuchniaWeDwoje.pl
Czosnek
,
Pasty na kanapkę
,
Oliwki
,
Papryka chilli
,
Ocet balsamiczny
Recenzja #.21 - pasty kanapkowe Primavika
Wasze kanapki są nudne? Po przejściu na weg(etari)anizm nie wiecie z czym je jeść? Jeśli chociaż na jedno pytanie odpowiedziałeś twierdząco...polecam Ci pasty kanapkowe z Primaviki! :) Primavika to firma bardzo przyjazna weganom. Dzisiaj chcę Wam przed...
breakfast of dreams
Recenzje
Placuchy na sodce
Składniki: 3 szklanki mąki orkiszowej typ 1850 3 szklanki mleka roślinnego 2 łyżeczki sody oczyszczonej 5 łyżek oleju ryżowego szczypta drobnej soli Miksujemy ze sobą wszystkie składniki. Konsystencja []
Spiżarnia Sikorek
Wegetariański
,
Bez jajka
,
Bez mleka
,
Bez dodatku cukru
,
Wegański
,
Śniadania
,
Placki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone