Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Pierożki z nadzieniem dyniowo-serowym
Cup Full Of Berries
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
29
Pierożki z nadzieniem dyniowo-serowym
Mąż powiedział, że pyszne. To chyba ta czerwona cebula...Pierożki z nadzieniem dyniowo-serowymCiasto460 g mąki3 jajka4 łyżki oliwy4 łyżki wodyszczypta soliNadzienie120 g bryndzy nowosądeckiej20 g grana padano (trzemy na drobnych oczkach)1 ...
Cup Full Of Berries
11 paź 14
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Cup Full Of Berries
Niestety ten blog nie ma opisu
29
0
Polecane przepisy
Zupa pomidorowa z tortellini
Tortellini to maleńkie, włoskie pierożki z nadzieniem serowym, szpinakowym i mięsnym. Ciasto jest bardzo delikatne, podobnie farsz. Dość prostą zupę... Czytaj dalej
Napiecyku | Napiecyku
Co na obiad ?
,
Kuchnia włoska
EMPANADAS CZYLI PIECZONE PIEROŻKI Z NADZIENIEM Z KURCZAKA
Empanadas to nic innego jak pieczone w piekarniku pierożki nadziewane najczęściej mięsem, serem lub jakimiś warzywami.Potrawa przywędrowała do nas z Ameryki Południowej, gdzie jest bardzo popularna. Do zrobienia pierożków wykorzystuje się ciasto ...
Moje Walijskie Pichcenie ...
CIASTKA SŁODKIE I WYTRAWNE
,
DRÓB CZYLI KACZKA KURA INDYK
,
PRZYSTAWKI I PRZEKĄSKI
Ravioli ze szpinakiem i ricottą na masełku szałwiowym
Ravioli to malutkie, włoskie kwadraciki z ciasta makaronowego napełnione nadzieniem
SpiekłaRodem
Wegetariańskie
,
Obiad
,
Kuchnie świata
,
Szpinak
,
Ricotta
,
Ravioli
,
Włoska kuchnia
KOŁDUNY
Kołduny to maleńkie litewskie pierożki z nadzieniem z siekanej surowej wołowiny, łoju wołowego z wołowej nerki, tuku czyli szpiku kostnego, majeranku i czosnku. Łój z powodzeniem możemy zastąpić masłem a szpik esencjonalnym rosołem. Ciasto: 150 ml ciep...
Ciesz się smakiem
Francuskie pierożki z bakłażanem
Witajcie! Dzisiaj bardzo sympatyczny przepis na pierożki z ciasta francuskiego z nadzieniem z bakłażana. Smaczne, lekkie, oczywiście proste w przygotowaniu. Dobre na przekąskę albo na spotkanie z przyjaciółmi. składniki: 1 opakowanie ciasta francuskieg...
u Ani w kuchni...
Dania główne
,
Bakłażan
,
Ciasto francuskie
,
Pierogi
Super pierogi z sojowym farszem.
Hej wszystkim w ten piękny weekend :)Dzisiaj trudniejsze weekendowe zadanie ! Robimy kolejną wersję pierogów. A raczej pierożków, bo to będą takie małe śliczniutkie pierożki. Jako niezwykli zwolennicy wszelkiego rodzaju pierożków, oczywiście co jakiś c...
Vegetanie - wegetariańskie przepisy, tanie i szybkie dania domowe, warzywa w kuchni
PIEROGI I KLUSKI
Pierożki z nadzieniem dyniowo-serowym
Mąż powiedział, że pyszne. To chyba ta czerwona cebula...Pierożki z nadzieniem dyniowo-serowymCiasto460 g mąki3 jajka4 łyżki oliwy4 łyżki wodyszczypta soliNadzienie120 g bryndzy nowosądeckiej20 g grana padano (trzemy na drobnych oczkach)1 ...
Cup Full Of Berries
Wegetariańskie pierożki momo i tybetański sos sepen
Pierożki momo z wegańskim nadzieniem i zjawiskowym kurkumowo-pomidorowo-selerowym sosem sepen to odżywcza bomba rodem z majestatycznych Himalajów. Choć pochodzą one z Tybetu są nieodłącznym elementem kuchni wszystkich krajów otulających najwyższe góry ...
Zdrowsze Jedzenie
Przepisy
,
Wegańskie
,
Obiad
,
Kolacja
,
Na kanapki
,
Sos
,
Grzyby
,
Tofu
,
Pierogi
,
Kuchnia nepalska
,
Kuchnia tybetańska
,
Seler
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone