GLUTEN-FREE VEGAN DUMPLINGS WITH SAUERKRAUT AND WILD MUSHROOMSLedwo co zaczął się grudzień a jego pierwszy tydzień już minął. Czas biegnie w szybkim tempie świątecznych przygotowań, kulinarnych planów i zakupów prezentowych. A jeszcze tyle zrobienia, k...
VEGAN WILD MUSHROOM PATTIES WITH GREEN LENTILS AND HERBSWarzywne kotleciki to zawsze fajna opcja na udany posiłek. Zwłaszcza jeśli są proste do zrobienia i przepełnione ciekawymi aromatami.A takie właśnie są te "mielone", które przygotowałam jakiś czas...
Full Wild Card in HD VideoNow you can download full Wild Card in top quality with duration 92 Min and has been aired on 2015-01-30 with MPAA rating is 305.Original Title : Wild CardMovie title in your country : Wild CardYear of movie : 2015Genres of mo...
VEGAN TARTLETS WITH WILD MUSHROOMS, HERBS AND TOFU (GLUTEN-FREE)Wspaniałe danie uwieńczające dzień spędzony na grzybobraniu. Wytrawne tartaletki na domowym i niezwykle aromatycznym kruchym cieście, wypełnione kremowym farszem, pełnym grzybów i ziół.Sma...
For the second year in a row, the Polish Institute in Paris has organized an event promoting culinary heritage of Poland. It is positive that public institutions in charge of the promotion of Polish culture have finally embraced cooking and cuisine. Ju...
This time of the year is very busy for everyone. Preparation for this special meal can take up a lot of time. But it is so worth it!!! I usually make my pierogi a few days in advance and freeze them. That way I have a few more hours on Christmas Eve to...
A couple of months ago the Polish Institute in Paris asked me to co-organize an event promoting Polish cuisine. In September, La Fête de la Gastronomie is an important culinary event organized in France which is supported by the French Mi...