Cześć! Muszę przyznać, że ostatnimi czasy nie jestem fanką dżemów i konfitur z owoców. Nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam... read more
Ten wpis Przepis na konfiturę z czerwonej cebuli pojawił się po raz pierwszy w Pani Fotograf Gotuje! Blog, przepi...
Pani Fotograf Gotuje! Blog, przepisy i fotografia kulinarna
TARTA Z BOTWINKĄ TARTA Z BOTWINKĄ Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego Pęczek botwinki z buraczkami 2 łyżki oleju z ryżu o smaku czosnku SoRiso 120 g sera feta przyprawy: sól, pieprz ocet balsamiczny tymianek Wykonanie: Botwinkę dokładnie u...
Mam dzisiaj dla Was ciekawą propozycje na zdrowe śniadanie lub kolację frittatę z wiosenną botwinką i serem feta. Cieszmy się nowalijkami w przepysznych daniach fit!
Kocham wiosnę i pojawiające
Wiosennie i zielono! Zielone pierogi z botwinką skutecznie poprawiają humor, nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Dzięki szpinakowi możemy zabarwić ciasto i sprawić, że nasze pierogi będą inne niż zwykle. Dzięki farszowi z ricotty są bardzo delikatne i l...
Czas na botwinkę! Sezon na to warzywo nie trwa zbyt długo, warto więc skusić się na różne dania z jej użyciem. Od klasycznej zupy z botwinką po nieco bardziej złożoną (ale wcale nie skomplikowaną) tartę. Polecam, dobra zarówno na ciepło, jak i na zimno...
mojprzepisna.pl Tarta z botwinką i koperkiem Jakoś ostatnio naszło mnie na tarty, zarówno na te na słodko, ale i na słono, była już tarta ze szpinakiem, teraz czas na tartę z botwinką. Inspiracja White Plate. Składniki na formę o średnic...
Na wiosnę warto postawić na warzywa sezonowe. Dziś proponuję danie, które zasmakuje nawet tym, którzy nie lubią buraków. Bajeczna prostota smaków i cudowne kolory! Do dzieła! Składniki: (3 4 porcje) opakowanie ciasta francuskiego pęczek młodych...
Wreszcie sezon na botwinkę! Cały rok na nią czekamy, a gdy już jest, przy każdej możliwej okazji jadamy najlepszy na świecie chłodnik z botwinki w Skórzewie, w restauracji Smakosz kto nie zna tego miejsca, polecamy jechać na chłodnik ty...