Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
860.
Mon petit déjeuner- je l'adore!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
329
Kategorie
210
860.
Podwójnie migdałowa granola z patelni z bananem i serkiem wiejskim33B/17T/55WGranola, wiejski i banan to moje śniadanie numer jeden, prawdopodobnie nie znudzi mi się nigdy. Zajadam niecierpliwie czekając na wieczór kiedy to wreszcie z...
Mon petit déjeuner- je l'adore!
15 paź 15
Słodko
,
Odżywka białkowa
,
Owoce
,
Ulubione
,
Banan
,
Przepisy
,
100happydays
,
Płatki owsiane
,
Migdały
,
Serek wiejski
,
Masło migdałowe
,
Granole
100happydays
61 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Mon petit déjeuner- je l'adore!
Śniadania, podróże, sport, motywacja. Bo poranki mogą być przyjemne.
329
210
Polecane przepisy
PASTA Z KAPARÓW I OLIWEK Z CEBULKĄ
Bardzo łatwa do zrobienia, zdrowa i smaczna pasta dla wielbicieli intensywnych smaków. Do tradycyjnej tapenady (zmielonych oliwek i kaparów) dodałam podsmażaną cebulkę. Nietypowe połączenie, ale jak dla mnie słodycz cebuli przełamuje kwaskowatość pozos...
Limonkowy - blog kulinarny
BAJADERKI, CZYLI "ZIEMNIACZKI"
Jestem uzależniona od tego deseru. Gdy jeszcze chodziłam do liceum, po szkole zawsze zaglądałam do ulubionej cukierni i kupowałam "ziemniaczka" do ręki, który miał mi umilić czas oczekiwania na autobus. I umilał!Dziś zdradzę Wam przepis na moje ukochan...
Limonkowy - blog kulinarny
DESER GRUSZKOWO-JABŁKOWY
Bardzo łatwy do zrobienia deser na szybko. Podstawą są owoce smażone na maśle z miodem. Palce lizać! Do tego jogurt naturalny i biszkopciki.DESER GRUSZKOWO-JABŁKOWYSkładniki (4 porcje):smażone owoce3 jabłka3 gruszki1 łyżka masła1 łyżka miodu np. lipowe...
Limonkowy - blog kulinarny
Papryka faszerowana z pomidorowym pesto
Robiłam kiedyś faszerowaną paprykę na dwa sposoby pokazywałam ją Wamtutaj klik.Jednak tą zrobiłam nieco inaczej i jest wspaniała.4 duże czerwone papryki2 łyżki oleju8 łyżeczek pomidorowego pestook 600 g mięsa wieprzowego zmielonego (może by...
Asia White Kitchen
Na słono
,
Obiady
,
Mięso
Bardzo dobra szarlotka pod migdałową chmurką
Próbuję się skupić i napisać przepis na "Bardzo dobrą szarlotkę pod migdałową chmurką", ale nie mogę bo jesień idzie, szkoła się zaczyna i ja swoim starym zwyczajem słucham "mojej" muzyki i robię porządki w domu. Na szczęście wszyscy już są (pozjeżdżal...
Asia White Kitchen
Na słodko
,
Ciasta
GRISSINI
Grissini, torodzaj włoskiego pieczywa, które ma postać wąskich paluszków. Te patyczki z ciasta drożdżowego są bardzo chrupiące. Można je traktować jako samodzielną przekąskę lub jako dodatek do szynki parmeńskiej, salami, serów, oliwek, różnych m...
Limonkowy - blog kulinarny
Łomnica zimą, piękne widoki na dachu Tatr
Łomnica, królowa Tatr. Przez lata dumnie nosiła tytuł najwyższego szczytu w Tatrach. Zdetronizowały ją dopiero dokładne pomiary wykonane w 1 860 roku, które wyniosły na tron Gerlach. Zadecydowało niespełna 30 metrów. Ale to nie przeszkadza zupełnie jej...
Food & travel blog zlotapropocja.pl
Słowacja
,
Naturalnie
,
Atrakcje Słowacji
,
Co zobaczyć na Słowacji
,
Wysokie Tatry
,
Łomnica
,
Tatrzańska Łomnica
,
Kawiarnia Dedo
Jagodzianki doskonałe... najlepsze jeszcze ciepłe
Tomek je uwielbiał......a najsmaczniejsze - wg mnie - są upieczone zTEGO przepisu.Pięknej niedzieli życzę wszystkim :)
smaki i aromaty
Nie na temat
,
Smaki lata
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone