Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
PASTA Z KAPARÓW I OLIWEK Z CEBULKĄ
Limonkowy - blog kulinarny
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
423
Kategorie
6
PASTA Z KAPARÓW I OLIWEK Z CEBULKĄ
Bardzo łatwa do zrobienia, zdrowa i smaczna pasta dla wielbicieli intensywnych smaków. Do tradycyjnej tapenady (zmielonych oliwek i kaparów) dodałam podsmażaną cebulkę. Nietypowe połączenie, ale jak dla mnie słodycz cebuli przełamuje kwaskowatość pozos...
Limonkowy - blog kulinarny
07 cze 18
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Limonkowy - blog kulinarny
Niestety ten blog nie ma opisu
423
6
Polecane przepisy
PASTA Z KAPARÓW I OLIWEK Z CEBULKĄ
Bardzo łatwa do zrobienia, zdrowa i smaczna pasta dla wielbicieli intensywnych smaków. Do tradycyjnej tapenady (zmielonych oliwek i kaparów) dodałam podsmażaną cebulkę. Nietypowe połączenie, ale jak dla mnie słodycz cebuli przełamuje kwaskowatość pozos...
Limonkowy - blog kulinarny
PASTA TAHINI – PASTA SEZAMOWA – NAJLEPSZY PRZEPIS
PASTA TAHINI PASTA SEZAMOWA NAJLEPSZY PRZEPIS idealna pasta do przygotowania humusu i słodkości z dodatkiem miodu. Nie chcecie przegapić żadnego nowego przepisu? Subskrybujcie mój kanał Przepisy Joli na YouTube (wystarczy klikną...
Przepisy Joli
Sól
,
Wegetariańskie
,
Olej
,
Nowości
,
Dodatki
,
Wegańskie
,
Oliwa
,
Sezam
Pasta z kurek
Sposobów na wykorzystanie kurek jest wiele i kilka pomysłów znajdziecieTUna blogu-dziś do tego zestawu dochodzi prosta i wyborna pasta kurkowa przygotowywana z kurek smażonych na maśle klarowanym, z dodatkiem białego wina, cebulką i o...
Kraina Miodem Płynąca
Sosy i dipy wytrawne
,
Grzyby
Tapenada z czarnych oliwek - kolejna odsłona pasty kanapkowej
Oliwki stanowią jeden z podstawowych dodatków do dań kuchni śródziemnomorskiej. Jemy z nimi sałatki, makarony i pizzę, czasami jednak warto z bohatera drugiego planu uczynić główny składnik potrawy. I dlatego też dziś proponuję Wam pyszną pastę z czarn...
Relax, take it tasty
Proste
,
Wytrawne
,
Kuchnie świata
,
Czosnek
,
Dynia
,
Oliwki
,
Kapary
,
Pasta
Carpaccio wołowe
Nigdy nie jadłam surowego mięsa i nie wyobrażałam sobie że mogę je zjeść, aż przyszedł czas na przełamanie się do carpaccio no i było pysznie Polecam. Składniki: dobrej jakości polędwica wołowa lub gotowe plastry carpaccio kilka kaparów garść ...
Gotowanie z sercem
Przekąski
,
Boże Narodzenie
,
Wielkanoc
,
Carpaccio
,
Carpaccio wołowe
Pasta z makreli wędzonej, awokado i nie tylko:)
Składniki: 1 wędzona makrela 1 cebula pokrojona w kostkę 2 jajka na twardo 1 łyżka kaparów posiekany szczypiorek 2 łyżki oliwy z oliwek sok z cytryny do smaku pieprz świeżo mielony kolorowy sól morska do smaku Wszystkie składniki blendujemy razem na ...
Smaki Szczęścia
Pasty i inne frykasy
Do smarowania
Dziś przepis na dwie pyszne pasty, które sprawdzą się zarówno na przyjęciach, jak i codziennych śniadaniach. Ja swoje podałam gościom z chlebkami chapati i naan (przepisy wkrótce), a resztki następnego dnia zjedliśmy ze zwykłą bułką – oba rozwiązania b...
Relax, take it tasty
Proste
,
Wytrawne
,
Czosnek
,
Pomidory
,
Ryba
,
Majonez
,
Oliwki
,
Suszone pomidory
,
Kapary
,
Feta
Tapenada
Są takie potrawy, których wygląd nie rzuca nas na kolana, jednak smak wszystko rekompensuje. Taka jest ta pasta. Pierwszy raz tapenadę jadłam na Malcie. Była zrobiona z zielonych oliwek, serwowano ją z chrupiącymi krakersami ora...
Pan Kejk
Pasty
,
Oliwki
,
Pasta
,
Tapenada
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym