Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
CORDON BLEU po hiszpańsku czyli roladki z kurczaka z salami w kukurydzianej panierce
Na Dokładkę ...
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
44
Kategorie
20
CORDON BLEU po hiszpańsku czyli roladki z kurczaka z salami w kukurydzianej panierce
Pamiętacie akcję Lidla Pascal kontra Okrasa? to jeden z ich przepisów, trochę zmodyfikowany produktowo:) Potrawa wygląda moim zdaniem rewelacyjnie i tak samo smakuje. Mięso, mimo pieczenia w piekarniku jest soczyste, a panierka chrupiąca:) z przygotowa...
Na Dokładkę ...
18 mar 16
WIELKANOC
,
Danie główne
,
BOŻE NARODZENIE
,
Kurczak
BOŻE NARODZENIE
6 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Na Dokładkę ...
blog kulinarny: z przepisami i zdjęciami potraw na co dzień i od święta
44
20
Polecane przepisy
Quesadilla Cordon Bleu – Tortilla z kurczakiem
Quesadilla Cordon Bleu tortilla z kurczakiem to danie wzorowane na słynnym kotlecie Cordon Bleu. Jest to nic innego jak kawałki pszennego placka wypełnione szynką, kurczakiem oraz serem. Jeśli lubicie takie przekąski na imprezę to pole...
KulinarnePrzeboje.pl
Sylwester - Przepisy na Sylwestra
,
Przekąski na imprezę
,
Przekąski
,
Kurczak
,
Przekąski na Sylwestra
,
Parmezan
,
Ser
,
Szynka
,
Tortilla
,
Przekąski z tortilli
,
Cheddar
,
Cordon Bleu
,
Quesadilla
„Cordon Bleu” , szwajcarski klasyk
Cordon Bleu szwajcarski klasyk Klasyczny Cordon Bleu mi osobiście , w zasadzie nie wiem czemu , kojarzył się jakoś zawsze z kuchnią francuską
Ogrodnik w podróży
Z
,
Na
,
Przepis
,
Obiad
,
Co
,
łatwe
,
Proste
,
Jak
,
Zrobić
,
W
,
Szybkie
,
Kuchnia
,
Smaczne
,
Kolację
,
Kurczaka
,
Kuchnie świata
,
Szynka
,
Ciekawe
,
Przepisy
,
Pierś
,
Kotlet
,
Serem
,
Panierce
,
Kuchnie
,
Nadziewany
,
świata
,
Faszerowany
,
Bleu
,
Cordon
,
Szwajcarska
,
Szwajcarski
Cordon Bleu - Kotlet po Szwajcarsku (Kotlet z Kurczaka z Szynką i Serem)
Cordon Bleu - Kotlet po Szwajcarsku to odrobinę wzbogacona wersja klasycznego kotleta z kurczaka. Uwielbiają go szczególnie dzieci, a w połączeniu z młodymi ziemniaczkami lub frytkami oraz ulubionymi sałatkami tworzy smakowity, efektowny, a przy tym ...
Słodka Strona
Prosty Obiad
,
Dania mięsne
,
Kurczak
,
Szybki obiad
,
Ser Żółty
,
Szynka
Cordon bleu z cielęciny
Cordon bleu, czyli błękitna wstęga to potrawa rodem z Francji. Inna nazwa tej potrawy to kotlet szwajcarski. Większości znany jest jednak jako cordon bleu. To kolejny kotlet z historią.Jego nazwa jak już wspomniałam, wywodzi się od odznaczenia, jakie u...
Kulinarne Wariacje
Co na obiad?
,
Drób i mięso
,
Na Wigilię i Boże Narodzenie
,
Wielkanocne przysmaki
,
Kulinarne podróże
Cordon bleu czyli kotlet szwajcarski
Cordon bleu czyli kotlet szwajcarski, tradycyjnie wykonany jest z cielęciny. Ja jednak postawiłam na drób, a dokładnie piersi z kurczaka. Łatwo poddają się je obróbce, dzięki czemu przygotowanie kotleta nie stwarza problemu. No i nie oszukujmy się, są ...
Betty gotuje
Przepis
,
Dania główne
,
Obiad
,
Kurczak
,
Drób
,
Faszerowane piersi kurczaka
,
Kotlety
,
Cordon bleu
,
Cordon blue
,
Kotlet szwajcarski
CORDON BLEU po hiszpańsku czyli roladki z kurczaka z salami w kukurydzianej panierce
Pamiętacie akcję Lidla Pascal kontra Okrasa? to jeden z ich przepisów, trochę zmodyfikowany produktowo:) Potrawa wygląda moim zdaniem rewelacyjnie i tak samo smakuje. Mięso, mimo pieczenia w piekarniku jest soczyste, a panierka chrupiąca:) z przygotowa...
Na Dokładkę ...
WIELKANOC
,
Danie główne
,
BOŻE NARODZENIE
,
Kurczak
Kuchnia Otwarta – na śniadanie i wykwintną kolację
Kuchnia Otwarta działa w Miasteczku Wilanów, a konkretnie budynku Royal Wilanów przy ul. Klimczaka 1, od połowy stycznia. Restauracja stawia na polskie, bardzo lokalne smaki, które komponuje niezwykle utalentowany szef kuchni Michał Molenda ...
Madame Edith
"Cordon Bleu" z kurczaka - najsmaczniejszy kotlet
Cordon Bleu - najsmaczniejszy z kotletów. Cienko rozbity płat mięsa z piersi kurczaka (w orginale cielęciny) nadziewany serem i szynką, następnie panierowny w mące, jajku i bułce tartej. Rozpuszczony ser nadaje mu specyficznego, pysznego smaku. Na tema...
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Sól
,
Jajka
,
Mąka
,
Masło ghee
,
Bułka tarta
,
Filet z kurczaka
,
żółty ser
,
Szynka
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone