,,Obawiam się właśnie, że Ty straciłaś już wiarę. Nie masz wiary w to, że możesz sobie z tym poradzić. Walczyć i wygrać. Tak, tej wiary właśnie Ci brakuje. Ale ja w Ciebie wierzę i codziennie modlę się, żebyś i Ty uwierzyła.”
Niesamowite słowa po dniu, który powinien pozostać bez komentarza. Ale ja nie chcę już zawodzić.
Dlatego dziś jest nowy dzień i patrzę do przodu, nie wstecz.
Mokrego poniedziałku! :)
(niech tylko deszcz nie bierze tego do siebie)
Ostatni krem z fasoli zasmakował mi tak bardzo, że chciałam od razu wypróbować kolejną smakową wariację jaka przyszła mi do głowy. Nie ma chyba lepszej rekomendacji dania niż robienie go dwa razy pod rząd.
Bananowo- arachidowy krem z fasoli z gruszką, suszonymi figami i tahiniPomelo
Przepis:
200g białej fasoli z puszki
2 płaskie/ 1 czubata łyżka proszku PB2
Mocno dojrzały banan
Stewia
PB2 rozprowadzamy w 1-2 łyżkach wody. Blendujemy wszystkie składniki na gładki krem i odstawiamy na noc do lodówki.
Podajemy z dodatkami.
Pam.