Tym razem przepis na szybki, letni obiad. Makaron z oliwkami i fetą przygotowuje się bardzo prosto, jest to jedno z tych dań, do których możemy wrzucić wszelkie ulubione warzywa. Rewelacyjnie sprawdziłby się tu bakłażan, a nawet warzywa strączkowe. Zam...
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook!
The number one culinary concern of so many parents is to get their children to eat vegetables, as many as []
The post 65 Kid-Friendly Vegetable Recipes appeared first on Chocolate Zuc...
Faszerowane warzywa to wspaniały pomysł na zdrowy obiad pełen warzyw. Nadziane smakowitym farszem i podane z aromatycznym sosem pomidorowym zawsze smakują wspaniale. Dziś polecam cukinię faszerowaną w stylu śródziemnomorskim - z fetą, tuńczykiem i papr...
Połączenie świeżej papryki z dobrze przyprawionym mięsnym farszem to kulinarne yin i yang. Tanie, ogólnodostępne przez cały rok składniki, do tego nieskomplikowany sposób wykonania i krótki czas pieczenia sprawiają, że faszerowane warzywa to do...
Witam, W końcu po długiej przerwie znowu się pojawiłam. I nareszcie blog jest dwujęzyczny, angielsko-polski co ułatwia dotarcie do większego grona użytkowników. Na dziś mam dla Was pyszną propozycję canneloni wegetariańskie! Czyli smaczniejsza ...
The funny thing about mayo is: like many other now tasty to me foodstuffs, I used to dislike it. It probably didnt help that the first memory I have of it is on warm bologna sandwiches where it was gloopy and just...
The post Miso Tuna Salad ap...
Cukinia to wszechstronne warzywo. Można z niej zrobić: zupę, leczo,zapiekankę, placuszki, spaghetti, można ją przygotowaćjako dodatek do obiadu,szaszłyki, ratatouille, quesadillas, potrawkę warzywną, w mleku kokosowym,faszerować...