Łowcy smaków to książka autorki znanego bloga True Taste Hunters – Iny Rybarczyk. W książce znajdują się wegańskie przepisy bez glutenu i bez rafinowanego cukru.

W książce znajdziecie m.in. przepisy na kotleciki z fasoli, makaron z cukinii, ciasto z chia, sernik z kaszy jaglanej, tartę z awokado, jaglane knedle ze śliwkami czy brownie z batatów. na początku autorka przedstawia produkty, które są niezbędne w jej kuchni. Dzięki nim z łatwością przygotujecie ponad 140 przepisów zawartych w książce. Ina podpowiada też, czym można zastąpić dany produkt, by nie popaść w panikę :)
„Łowcy smaków” to książka nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy pragną się zdrowo odżywiać.


autor: Ina Rybarczyk
tytuł: Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
wydawnictwo: REBIS
cena: 65 zł,
data premiery: 11 kwietnia 2017
Zapisz
Zapisz