Łowcy smaków to książka autorki znanego bloga True Taste Hunters – Iny Rybarczyk. W książce znajdują się wegańskie przepisy bez glutenu i bez rafinowanego cukru.

W książce znajdziecie m.in. przepisy na kotleciki z fasoli, makaron z cukinii, ciasto z chia, sernik z kaszy jaglanej, tartę z awokado, jaglane knedle ze śliwkami czy brownie z batatów. na początku autorka przedstawia produkty, które są niezbędne w jej kuchni. Dzięki nim z łatwością przygotujecie ponad 140 przepisów zawartych w książce. Ina podpowiada też,  czym można zastąpić dany produkt, by nie popaść w panikę :)
 „Łowcy smaków” to książka nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy pragną się zdrowo odżywiać.
„Łowcy smaków” to książka nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy pragną się zdrowo odżywiać.


autor: Ina Rybarczyk
tytuł: Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
wydawnictwo: REBIS
cena: 65 zł,
data premiery: 11 kwietnia 2017
Zapisz
Zapisz