Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Sourdough bread with oatmeal and nettle. World Bread Day 2015!
Kuchennymi drzwiami
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
434
Kategorie
279
Sourdough bread with oatmeal and nettle. World Bread Day 2015!
To już 10-ta! edycja World Bread Day, którą Zorra prowadzi na swoim blogu klik! 16 października blogerzy z całego świata pieką chleby. Wyrażamy w ten sposób swój szacunek dla chleba, podkreślamy jak ważnym posiłkiem dla człowieka j...
Kuchennymi drzwiami
16 paź 15
Pieczywo
,
World Bread Day
pieczywo
30 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Kuchennymi drzwiami
Niestety ten blog nie ma opisu
434
279
Polecane przepisy
25 French Recipes for Thanksgiving
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! Thanksgiving isnt a thing in my own very French family, but I have many American friends in Paris who do [] The post 25 French Recipes for Thanksgiving appeared first on Chocolate &a...
Chocolate & Zucchini
Round-ups
Chleb na zakwasie z dynią i figami. World Bread Day 2017!
World Bread Day 2017! 16 października to jedyny dzień w roku, kiedy odbywa się wielkie wspólne pieczenie na całym świecie. Entuzjaści, fanatycy i miłośnicy domowej piekarni tworzą wielką wspólnotę i dzielą się dobrymi emocjami. Niektórzy dzielą ...
Kuchennymi drzwiami
Piekarnia Amber
,
Na zakwasie
,
Dynia
,
World Bread Day
,
Figi
Cheesy Earthquake Bread Recipe
Soft and fluffy, with a swirl of cheddar cheese baked inside, this loaf is about to shake your world with cheesiness! The post Cheesy Earthquake Bread Recipe appeared first on i am a food blog.
i am a food blog
Recipes
,
Breakfast
,
Bread
,
Cheese
,
Cheddar
,
Loaf
,
Yeast
O zakwasie pszennym: Przepis i garść porad
Zakwas pszennyWheat sourdough starterJako miłośniczka chleba musiałam w końcu zabrać się za pszenny zakwas. Nie wiem, dlaczego zwlekałam tak długo, bo szczerze mówiąc jest on prostszy "w obsłudze" niż zakwas żytni, naprawdę! Wydarzeniem, które zdecydow...
I adore cinnamon- subiektywny blog kulinarny o zapachu cynamonu
Domowa piekarnia
,
Chleb
,
Zakwas
Best of January
Buy Clotilde's latest book, The French Market Cookbook! 2016 is off to a delicious start for me, and I hope it is the same for you! Here are [] The post Best of January appeared first on Chocolate Zucchini.
Chocolate & Zucchini
Best of
,
Links
Baking Bootcamp: Sourdough Everything Pretzels
Were making pretzels! Theres a chill in the air, likely some sort of football related programming on the television, and its time to get more warm and decadent in our snacking. Lets Baking Bootcamp! We...
Joy the Baker
Recipes
,
Savory
,
Holiday
,
Recipe
,
Bread
,
Baking Bootcamp
,
Pretzels
,
Sourdough
,
Sourdough starter
Avocado Bread: like banana bread, but with avocados
Oh so long ago, back when I was still in high school, my mom came home from work one day clutching a photocopied hand-written banana bread recipe. I wasnt impressed, but she claimed it was the recipe for the best... The post Avocado Bread: like...
i am a food blog
Recipes
,
Sweets
,
Breakfast
,
Sunday brunch
,
Bread
,
Avocado
,
Loaf
,
Baked
WBD 2014: Chleb z ziołami
Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Chleba! Mam przyjemność po raz kolejny brać udział w tym wydarzeniu, tyle że tym razem z małym sukcesem - od kilku dni również mój P. piecze chleby :). Mam nadzieję, że do przyszłorocznej edycji uda mi s...
Slow life w wielkim mieście
Na drożdżach
,
Chleby
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone