Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Akcja fermentacja! Poznaj SCOBY. Symbiotyczne kultury drożdży i bakterii – dla zdrowia i dla smaku:)
Klaudyna Hebda
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
194
Kategorie
54
Akcja fermentacja! Poznaj SCOBY. Symbiotyczne kultury drożdży i bakterii – dla zdrowia i dla smaku:)
Dzień dobry, Czy potrafisz odgadnąć co znajduje się na zdjęciu powyżej? . To cudeńka świata natury, fermentacyjne klejnoty: symbiotyczne kultury/kolonie drożdży i bakterii,...
Klaudyna Hebda
05 sie 16
Fermentacja
Fermentacja
7 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Klaudyna Hebda
żyj naturalnie!
194
54
Polecane przepisy
Kapusta kiszona
Opis Kapusta kiszona: Kapusta kiszona to naprawdę dodatek stojący na samym szczycie jeśli chodzi o naprawdę zdrowie i odżywczą bombę zdrowia, która działa przeciwwirusowo, przeciwbakteryjnie. Fantastycznie wzmacnia układ odpornościowy i dostarcza nasze...
Przepisy kulinarne, przepisy na obiad – FoodMagazine.pl
Obiad
,
Polska
,
Cukier
,
Mąka
,
Mleko
,
Soda oczyszczona
Warsztaty dla firm Siej Ferment – probiotyki, kiszonki, octy
WARSZTATY DLA FIRM Od kilku lat jeździmy po całej Polsce i organizujemy warsztaty o różnej tematyce. Warsztaty mają różną formę, mogą to być indywidualne, dla grup zorganizowanych, warsztaty firmowe oraz różnego rodzaju warsztaty na eventach, f...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Kefir wodny -kryształki japońskie
Kefir wodny to probiotyczny napój wytwarzany z ziaren kefiru wodnego. Ziarna kefiru wodnego można wykorzystać do hodowli na wodzie z cukrem, sokach owocowych i warzywnych, wodzie kokosowej, itp. Czym są ziarna kefiru wodnego? Ziarna kefiru wodn...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Zapomniana wiedza
,
Zdrowie
,
Siej Ferment
,
Algi morskie
,
Kefir wodny
,
Kryształki japońskie
Dzika Fermentacja Żywe Kultury Bakterii Smak Wartości Odżywcze I Rzemiosło – Sandor Ellix Katz
Dzika Fermentacja Żywe Kultury Bakterii Smak Wartości Odżywcze I Rzemiosło Sandor Ellix Katz to kompendium wiedzy na temat dzikiej fermentacji. Sam autor twierdzi, że fermentacja to po części dieta, po części sztuka, a także sposób konser...
Kuchnia w formie
Literatura
,
Książki kulinarne
,
BookMaster
,
Polecane książki
,
Fermentacje
,
Kiszonki
,
Kombucha
,
Sandor Ellix Katz
,
Vivante
Kawowa kombucha
Jestem fanem kombuchy już od dawna. Przez ten czas przetestowałem już różne rodzaje herbaty i dodatki smakowe do kombuchy. Teraz nadszedł czas na kawową kombuchę. I okazało się, że kombucha z kawy też smakuje rewelacyjnie; zapach może być troch...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Oczyszczanie organizmu
,
Kombucha
,
Poradnik hodowcy kombuczy
,
Kawowa kombucha
,
SCOBY
Garnki do fermentacji z pieczęcią wodną [hermetyczne]
Dzień dobry, Witam Cię w kolejnym poście z cyklu Akcja Fermentacja! Dostaję sporo pytań dotyczących tego, w czym kiszę swoje kiszonki. Najczęściej, jak...
Klaudyna Hebda
Fermentacja
Krwista Kiszona Kapusta [KBC]
Dzień dobry, Nadchodzi moja ulubiona pora roku czas na dżemowanie (lato jakoś zeszło na pracę;)), kwaszenie i kiszenie! Dzisiaj w ramach cyklu...
Klaudyna Hebda
Fermentacja
Akcja fermentacja! Poznaj SCOBY. Symbiotyczne kultury drożdży i bakterii – dla zdrowia i dla smaku:)
Dzień dobry, Czy potrafisz odgadnąć co znajduje się na zdjęciu powyżej? . To cudeńka świata natury, fermentacyjne klejnoty: symbiotyczne kultury/kolonie drożdży i bakterii,...
Klaudyna Hebda
Fermentacja
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone