Cześć =) Dziczyzna, to jedno z moich ulubionych mięs. Jest to związane z moim zamiłowaniem do myślistwa oraz z tym, że dziczyzna jest bardzo smaczna i zdrowa.
Dziś Kasztanowa Kuchnia zaprasza na kolejną potrawę z dziczyzny, czyli gulasz z sarny z kurkami, podany z pieczonymi ziemniakami w ziołach i świeżą sałatką, które zjedliśmy w bydgoskiej restauracji "Chata Myśliwska", podczas III Weekendu na Wyspie Młyńskiej, z którego fotorelacja znajduje się
tutaj.
Lasy, bory, gaje. Zieleń. I jeleń. Albo sarna, albo dzik. Albo świeżo zebrane grzyby, które na talerzu nadal pachną lasem. To właśnie Kasztanowa Kuchnia. Miejsce, w którym wszystko nadal smakuje całą pełnią własnego smaku.
Zapraszam wszystkich na sarnę! Darz bór!
Smacznego =)