Jaglana granola to idealny dodatek do wielu owocowych propozycji. Można ją przechowywać kilka dni w lodówce ,zamkniętą w słoiku.Kto ma mocne nerwy i jest wybitnie zawzięty , będzie z nią postępował właściwie i traktował jako dodatek. Jeśli zabraknie op...
Dobrze wiecie, ze uwielbiam wszelkie pochrupadła, musli i granole. Zazwyczaj są to mieszanki z płatków owsianych czy orkiszowych. Wczoraj postanowiłam zaryzykować i upiec granolę z prosa. Tak! płatki jaglane tez nadają się do przygotowania granoli :...
Granola na śniadanie czy przekąskę to nic nowego, ale gdyby tak ją podać z ekspresowymi lodami bananowo-kokosowymi? Ja jestem jak najbardziej za! Szczególnie jeśli będzie to w formie granola cups
I oto jest złota, aromatyczna, zdrowo słodka, dyniowa granola bez cukru. Słodzona musem daktylowym, przyprawiona imbirem, cynamonem i gałką muszkatołową. Mocno rozgrzewająca. Ten przepis to moja kolejna propozycja na wykorzystanie dyni. D...
Few days ago, I bought a big bag of crunchy millet puffs. Since I make a breakfast granola almost every week, I decided to use them for a new gluten-free granola recipe. Try it out! Ingredients 2 ripe bananas 1 tbsp...
SoSlowCuisine | Slow food blog written with passion
Wpołowie zeszłego tygodnia mójmąż zakomunikował mi, żewziął dwa dni urlopu ijedziemy nadługi weekend doLos Angeles. Dokładnie miesiąc temu odwiedziliśmy tomiasto poraz pierwszy, aledosłownie na ...