Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Warsztaty z Sebastianem Olmą - Cisowianka. Gotujmy zdrowo bez soli.
AZgotuj!
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
376
Kategorie
18
Warsztaty z Sebastianem Olmą - Cisowianka. Gotujmy zdrowo bez soli.
Zdj. Maciej StankiewiczWarsztaty z Sebastianem Olmą - Cisowianka. Gotujmy zdrowo bez soli w Cook Up studio.Zdj. Maciej StankiewiczTo były profesjonalne warsztaty z Sebastianem Olmą – polskim Top Chefem, szefem kuchni w restauracji Kafe Zielony Niedźwie...
AZgotuj!
22 wrz 15
Warsztaty
Warsztaty
17 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
AZgotuj!
Sprawdzone przepisy kulinarne. Łatwe gotowanie
376
18
Polecane przepisy
Poznań Food Days 2017 – warsztaty z sumem w restauracji Toga
Poznań Food Days 2017 już się zakończyły. Moim zdaniem w tym roku było dużo więcej i dużo ciekawiej niż w poprzednich latach, kiedy był tylko Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku. Jednym z ciekawszych wydarzeń, w których brałem udział były warsztaty dla...
Najsmaczniejszy Blog
Poznań
,
Warsztaty, wydarzenia
,
OFDS
,
Warsztaty
,
Poznań Food Days
,
Sebastian Gołębiewski
,
Sum
,
TOGA
Smażone przegrzebki (małże Świętego Jakuba) w maśle czosnkowym – Gotujmy Zdrowo – mniej soli
Przegrzebki uważane są za jeden z najzdrowszych pokarmów świata i jeden z największych rarytasów. Mają lekko słodkawy smak, dzięki czemu smakują nawet osobom, które z reguły nie przepadają za owocami morza. Mnie do nich przekonywać nie trzeba, uwielbia...
Kuchnia w formie
Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli
,
Ryby i owoce morza
,
Owoce morza
,
Małże św. Jakuba
,
Przegrzebki
Sałatka z roszponką, gorgonzolą , granatem i pomarańczami – Gotujmy zdrowo – mniej soli
Tęsknię już za nowalijkami i wiosną na talerzu, w postaci soczystych barw. Na szczęście tę tęsknotę skutecznie zwalczam pomarańczami sycylijskimi, na które jest teraz sezon. Soczyste owoce o intensywnym kolorze i aromacie, bez pestek, jem same, jako do...
Kuchnia w formie
Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli
,
Fit
,
Gotowanie bez soli
,
Granat
,
Gorgonzola
,
Pomarańcza
,
Roszponka
Wigilijne spotkanie w Water&Wine
Od dziecka z utęsknieniem czekam na Święta. Kojarzą mi się z zapachami z kuchni w całym domu, krzątaniną po to, by finalnie zasiąść przy stole i spędzając wspólnie czas, delektować się potrawami. Gdy byłam mała, lepiłam z mamą pierogi i uszka. Tato w t...
Kuchnia w formie
Boże Narodzenie
,
Water&Wine
,
Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli
,
Bez glutenu
,
Marek Flisiński
,
Wigilia
HALIBUT MARYNOWANY Z W MISO
Halibut to jedna z moich ulubionych ryb. Od dawna miałam ochotę na marynowany w paście miso filet i kiedy trafiłam na pięknie prezentującą się sztukę bez zastanowienia kupiłam 2 steki. Od miso prawdopodobnie jestem uzależniona, ale nie wszystkie uzale...
Dare To Cook
DANIA GŁÓWNE
,
Cisowianka - gotujmy zdrowo
,
Cisowianka bez soli
,
Brukselka
,
Miso
,
Pasta miso
,
Biała pasta miso
,
Halibut
Warsztaty Cisowianki dotyczace gotowania z mniejsza iloscia soli i ja
Ponad dwa tygodnie temu, 12 września, w samo południe rozpoczęły się warsztaty z Sebastianem Olmą. Organizatorem była Cisowianka a odbywały się w CookUp na Racławickiej. Miałam przyjemność wygrać je w konkursie na danie bez soli. Po różnych perypetiach...
Dzieje kuchennej Wiewióry
Warsztatowo
,
Bez Soli
DOMOWE PAPPARDELLE Z PESTO Z JARMUŻU
Jarmuż król! Nie dość, że zdrowy, smaczny to jeszcze piękny. Zielony, fioletowy, bywa purpurowy, może stać w wazonie, a w razie potrzeby hyc na talerz! Ostatnio mam go całkiem spory zapas i razem z dynią jest podstawą moich codziennych sałatek....
Dare To Cook
DANIA GŁÓWNE
,
Cisowianka - gotujmy zdrowo
,
Cisowianka
,
Jarmuż
,
Gotuj zdrowo - mniej soli
,
Obiad w kwadrans
,
Czosnek
,
Jesienne obiady
,
Pappardelle
,
Pecorino
Warsztaty z Sebastianem Olmą - Cisowianka. Gotujmy zdrowo bez soli.
Zdj. Maciej StankiewiczWarsztaty z Sebastianem Olmą - Cisowianka. Gotujmy zdrowo bez soli w Cook Up studio.Zdj. Maciej StankiewiczTo były profesjonalne warsztaty z Sebastianem Olmą – polskim Top Chefem, szefem kuchni w restauracji Kafe Zielony Niedźwie...
AZgotuj!
Warsztaty
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone