Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Trofie z burakiem szpinakowym i mięsem gotowanym - Mangold And Veal Pasta - Trofie con le bietole e vitello
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Trofie z burakiem szpinakowym i mięsem gotowanym - Mangold And Veal Pasta - Trofie con le bietole e vitello
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:250 g makaronu trofie/ 9 oz pasta (trofie)/ 250 g di trofiekilka buraków szpinakowych/ 1-4 mangolds/ 1-4 bietolmięso gotow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
27 mar 17
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Cena
126 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Trofie z burakiem szpinakowym i mięsem gotowanym - Mangold And Veal Pasta - Trofie con le bietole e vitello
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:250 g makaronu trofie/ 9 oz pasta (trofie)/ 250 g di trofiekilka buraków szpinakowych/ 1-4 mangolds/ 1-4 bietolmięso gotow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Pierogi z ziemniakami z okrasą z buraka szpinakowego (ew. szpinakowym) - Potato Tortelli With Chard Sauce - Tortelli di patate con crema di bietole
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej makaronowej (durum) / 10.5 oz pasta wheat flour/ 300 g di grano duro3 jajka/ 3 eggs/ 3 uovaNadzienie:/Filling:/ Ripieno:ziemniaki gotowane/ cooked ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Trofie, bottarga i pistacjowe pesto. Pasta e Vino!
Podczas naszego ostatniego spotkania Sylwia obdarowała mnie włoskimi gazetkami z przepisami na pyzsne makaronowe dania. Idealne na nasze kulinarne spotkanie Pasta e Vino! Wybor jednego przepisu nie był łatwą sprawą, ale udało się, i wybra...
Kuchennymi drzwiami
Bez mięsa
,
Oliwa
,
Wino
,
Kuchnia włoska
,
Czosnek
,
Pomidory
,
Makaron
,
Ryby i owoce morza
,
Pasta e Vino!
,
Pesto
Kotlety cielęce w parmezanie - Veal cutlets with Parmesan - Cotolette di vitello impanate con parmigiano
Kalabryjski przepis mojej Teściowej z Monterosso Calabro/My Mother-in-law's Calabrian recipe from Monterosso Calabro/Una ricetta calabrese di mia Suocera di Monterosso CalabroPolish/English/ItalianWykonanie/ Directions/ Come si fa:1.C...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Eskalopki duszone w cebuli - Veal scaloppine with onions - Scaloppine alle cipolle
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti6 plastrów cielęciny/ 6 organic veal slices/ 6 fette fine di vitello1 duża cebula/ 1 big onion/ 1 cipolla grande40 g masła/ 1.5 oz butter/ 40 g di burrowoda do podlania/ water to stew/ acqua per c...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Pesto z cukinii i migdałów - Zucchini and Almonds Pesto - Pesto di zucchine e mandorle
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients:1-2 cukinie gotowane/ 1-2 cooked zucchini/ 1-2 zucchine lesse6 łyżek parmezanu/ 6 tbs parmesan cheese/ 6 cucchiai di parmggiano1/2 szklanki migdałów/ 1/2 cup almonds/ 1/2 di bicchiere di mandorle2 ząbki czosn...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Obiad
,
Kolacja
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Contorni
Risotto z cielęciną - Risotto with veal - Risotto con il vitello
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/ Ingredienti200 - 300 g ryżu (np. arborio)/ 7- 10.5 oz (arborio) rise/ 200- 300 g di riso arborioNadzienie:/Filling:/ Farcita:250-300 g ugotowanego do miękkości mięsa (najlepiej cielęciny)/ 8-10.5 oz soft coo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga
Polish/English/ItalianSkładniki dla 2 osób/Ingredients (serves 2)/Ingredienti per 2 persone:200 g makaronu (u mnie trofie liguri)/ 7 oz pasta (eg. trofie liguri)/ 200 g di trofie liguri100 g dyni- 200/ 3.5- 7 oz chopped pumpkin/ 100-200 g di zuccacebul...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone