Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga
Polish/English/ItalianSkładniki dla 2 osób/Ingredients (serves 2)/Ingredienti per 2 persone:200 g makaronu (u mnie trofie liguri)/ 7 oz pasta (eg. trofie liguri)/ 200 g di trofie liguri100 g dyni- 200/ 3.5- 7 oz chopped pumpkin/ 100-200 g di zuccacebul...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
26 cze 15
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Cena
126 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Penne z fenkułem i cukinią - Fennel And Zucchini Pasta - Pene al finocchio e zucchine
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients:1-2 cukinie/ 1-2 zucchini/ 1-2 zucchine1-2 fenkuły/ 1-2 fennels/ 1-2 finocchi1 cebula/ 1 onion/ 1 cipollagarść ziaren sezamu/ handful sesame seeds/ una manciata di semi di sesamo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Obiad
,
Supper
Paccheri (makaron) z kwiatami i liśćmi dyni - Pasta (Paccheri) With Pumpkin Leaves And Zucchini - Paccheri alle foglie e fiori di zucca con le zucchine
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiliście i łodygi dyni/ pumpkin leaves and stems/ foglie e gambi di zuccakwiaty dyni/ pumpkin blossom/ fiori di zuccacukinie/ zucchini/ le zucchinecebula/ onion/ cipollam...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Słona tarta z dynią z Reggio Emilia (erbazzone di zucca) - Italian Pumpkin Tart - Erbazzone di zucca
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:350 g mąki orkiszowej/ 12 oz spelt flour/ 350 g di farina di farro4 łyżki oliwy/ 4 tbs olive oil/ 4 cucchiai di olio d'olivasól i pieprz do smaku/ salt and pepper to t...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Trofie z burakiem szpinakowym i mięsem gotowanym - Mangold And Veal Pasta - Trofie con le bietole e vitello
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:250 g makaronu trofie/ 9 oz pasta (trofie)/ 250 g di trofiekilka buraków szpinakowych/ 1-4 mangolds/ 1-4 bietolmięso gotow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Trofie, bottarga i pistacjowe pesto. Pasta e Vino!
Podczas naszego ostatniego spotkania Sylwia obdarowała mnie włoskimi gazetkami z przepisami na pyzsne makaronowe dania. Idealne na nasze kulinarne spotkanie Pasta e Vino! Wybor jednego przepisu nie był łatwą sprawą, ale udało się, i wybra...
Kuchennymi drzwiami
Bez mięsa
,
Oliwa
,
Wino
,
Kuchnia włoska
,
Czosnek
,
Pomidory
,
Makaron
,
Ryby i owoce morza
,
Pasta e Vino!
,
Pesto
Pesto z cukinii i migdałów - Zucchini and Almonds Pesto - Pesto di zucchine e mandorle
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients:1-2 cukinie gotowane/ 1-2 cooked zucchini/ 1-2 zucchine lesse6 łyżek parmezanu/ 6 tbs parmesan cheese/ 6 cucchiai di parmggiano1/2 szklanki migdałów/ 1/2 cup almonds/ 1/2 di bicchiere di mandorle2 ząbki czosn...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Obiad
,
Kolacja
,
Dodatki
,
Side dishes
,
Contorni
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga
Polish/English/ItalianSkładniki dla 2 osób/Ingredients (serves 2)/Ingredienti per 2 persone:200 g makaronu (u mnie trofie liguri)/ 7 oz pasta (eg. trofie liguri)/ 200 g di trofie liguri100 g dyni- 200/ 3.5- 7 oz chopped pumpkin/ 100-200 g di zuccacebul...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Ravioli con zucca – just perfect lunch
Uwielbiam ravioli Pasta ripiena, czyli nadziwany makaron to świetny pomysł na wyrafinowaną kolacje, czy uroczysty obiad Moja dziesiejsza propozycja to ravioli con zucca, czyli ravioli z dynią, podane z masłem i szałwią. Koniecznie musicie...
ROMEexpress
Rome
,
Rzym
,
Roma
,
Recipes
,
Blog kulinarny
,
Gotowanie
,
Dynia
,
Italian liestyle
,
Kuchnia włoska
,
Pumpkin
,
Ravioli
Podpowiedzi wyszukiwań
Babka marmurkowa
Da
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie