Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Kotlety cielęce w parmezanie - Veal cutlets with Parmesan - Cotolette di vitello impanate con parmigiano
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Kotlety cielęce w parmezanie - Veal cutlets with Parmesan - Cotolette di vitello impanate con parmigiano
Kalabryjski przepis mojej Teściowej z Monterosso Calabro/My Mother-in-law's Calabrian recipe from Monterosso Calabro/Una ricetta calabrese di mia Suocera di Monterosso CalabroPolish/English/ItalianWykonanie/ Directions/ Come si fa:1.C...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
02 sty 16
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Cena
126 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Kanapki z pieczoną dynią - Baked Pumpkin Sandwiches - Panini con zucca al forno
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientidynia/ pumpkin/ zuccaoliwa z oliwek/ olive oil/ olio d'olivaziarna sezamu/ sesame seeds/ semi di sesamosól i przyprawy/ salt and spices/ sale e speziePolskiWykonanie:&...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Kolacja
,
Breakfasts
,
Śniadanie
Trofie z burakiem szpinakowym i mięsem gotowanym - Mangold And Veal Pasta - Trofie con le bietole e vitello
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:250 g makaronu trofie/ 9 oz pasta (trofie)/ 250 g di trofiekilka buraków szpinakowych/ 1-4 mangolds/ 1-4 bietolmięso gotow...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Szaszłyki rybne - Fish Skewers Recipe - Spiedini con cernia dorata
Smakołyki Angeli via FacebookPolish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:300-500 g ryby/ 11 -17 oz white fish flesh/ 300-500 g di cernia dorata1-3 marchewki/ 1-3 carrots/ 1-3 carotestarty ser np. parmezan/ grated cheese such as Parmesan/par...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Kotlety cielęce w parmezanie - Veal cutlets with Parmesan - Cotolette di vitello impanate con parmigiano
Kalabryjski przepis mojej Teściowej z Monterosso Calabro/My Mother-in-law's Calabrian recipe from Monterosso Calabro/Una ricetta calabrese di mia Suocera di Monterosso CalabroPolish/English/ItalianWykonanie/ Directions/ Come si fa:1.C...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Eskalopki duszone w cebuli - Veal scaloppine with onions - Scaloppine alle cipolle
Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti6 plastrów cielęciny/ 6 organic veal slices/ 6 fette fine di vitello1 duża cebula/ 1 big onion/ 1 cipolla grande40 g masła/ 1.5 oz butter/ 40 g di burrowoda do podlania/ water to stew/ acqua per c...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Risotto z cielęciną - Risotto with veal - Risotto con il vitello
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/ Ingredienti200 - 300 g ryżu (np. arborio)/ 7- 10.5 oz (arborio) rise/ 200- 300 g di riso arborioNadzienie:/Filling:/ Farcita:250-300 g ugotowanego do miękkości mięsa (najlepiej cielęciny)/ 8-10.5 oz soft coo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Zapiekanka z sardelami i cukinią - Zucchini and anchovies gratin - Gratin di zucchine ed acciughe
Kalabryjski przepis mojej Teściowej/My Mother-in-law's Calabrian recipe/Una ricetta calabrese di mia SuoceraPolish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:cukinie/ zucchini (courgettes) / le zucchinestarte żółte sery/ pecorino (or ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
,
Gratin
,
Zapiekanka
Zapiekanka z gotowanych ziemniaków - Potato Gratin - Gratin di patete lesse
Polish/English/ItalianSkładniki/Ingredients/Ingredienti:1- 1,5 kg ziemniaków/ 35-50 oz potatoes/ 1- 1,5 chilo di patate lesse (al vapore)100-200 g żółtego sera/ 3.5-7 oz pecorino (or other cheese)/ 100 g di pecorino o scamorza100 g parmigiano lub inneg...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Dodatki
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone