Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Słona tarta z dynią z Reggio Emilia (erbazzone di zucca) - Italian Pumpkin Tart - Erbazzone di zucca
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Słona tarta z dynią z Reggio Emilia (erbazzone di zucca) - Italian Pumpkin Tart - Erbazzone di zucca
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:350 g mąki orkiszowej/ 12 oz spelt flour/ 350 g di farina di farro4 łyżki oliwy/ 4 tbs olive oil/ 4 cucchiai di olio d'olivasól i pieprz do smaku/ salt and pepper to t...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
03 paź 17
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Cena
126 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Krem Budwig na jogurcie sojowym - Budwig Cream With Soia Yogurt - Crema Budwig con yogurt di soia
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:120 g (sojowego) jogurtu/ 4 oz soia yogurt/ 120 g di yogurt di soia1/2 jabłka/ 1/2 apple/ 1/2 di mela1 łyżka ziaren sezamu/ 1 tbs sesame seeds/ 1 cucchiaio di semi di...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Dolci
,
Desery
,
Desserts
Paccheri (makaron) z kwiatami i liśćmi dyni - Pasta (Paccheri) With Pumpkin Leaves And Zucchini - Paccheri alle foglie e fiori di zucca con le zucchine
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiliście i łodygi dyni/ pumpkin leaves and stems/ foglie e gambi di zuccakwiaty dyni/ pumpkin blossom/ fiori di zuccacukinie/ zucchini/ le zucchinecebula/ onion/ cipollam...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Dyniowe kopytka (gnocchi di zucca)
My Blueberry Corner by "jagodzianka" Dyniowe kopytka (gnocchi di zucca) to typowe, włoskie, jesienne danie. Dynia powoduje, że kopytka są delikatne, lekko słodkawe, ciekawe w Przeczytaj cały artykuł Post spanDyniowe kopytka...
My Blueberry Corner
Obiad
,
Dania główne
,
Kolacja
,
Zakąski przekąski
Podsumowanie akcji kulinarnej: "Warzywa dyniowate 2017"
Smakołyki Angeli na FacebookTym razem kulinarnaakcja "Warzywa dyniowate 2017" na durszlakuprzyciągnęła ponad 100 przepisów, a dokładnie103, tym samym zebraliśmy całkiem spory zbiór przepisów zawierających cukinię (kabaczek), ogórek, m...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Akcje kulinarne
Słona tarta z dynią z Reggio Emilia (erbazzone di zucca) - Italian Pumpkin Tart - Erbazzone di zucca
Smakołyki Angeli na FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:350 g mąki orkiszowej/ 12 oz spelt flour/ 350 g di farina di farro4 łyżki oliwy/ 4 tbs olive oil/ 4 cucchiai di olio d'olivasól i pieprz do smaku/ salt and pepper to t...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Lasagne z dynią - Pumpkin Lasagna Recipe - Lasagne alla zucca
Smakołyki Angeli via Facebook Polski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/ Ingredienti18 płatów makaronu lasagne*/ 18 lasagna noodles*/ 18 sfoglie di lasagne*ok kilograma dyni/ about 35 oz pumpkin/ circa un chilo di zucca ok. 1 litr beszamelu**/ about...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Cappellacci di zucca, czyli pierogi z dynią po włosku. Przepis gospodyń z Ferrary.
Cappellacci di zucca, czyli pierogi z dynią, to moje pierwsze kulinarne skojarzenie z Ferrarą położoną we włoskiej Emilii-Romanii. Po raz pierwszy jadłam je w Ferrarze kilka lat temu, farsz z parmezanem doprawiony gałką muszkatołową okazał się znakomit...
Food & travel blog zlotapropocja.pl
Kuchnia
,
Kuchnie świata
,
Kuchnia włoska
,
Po włosku
,
Dynia
,
Kuchnia Emilii Romanii
,
Kuchnia Ferrary
,
Cappellacci di zucca
,
Cappellacci z dynią
,
Pierogi z dynią
,
Przepis na pierożki z dynią
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga
Polish/English/ItalianSkładniki dla 2 osób/Ingredients (serves 2)/Ingredienti per 2 persone:200 g makaronu (u mnie trofie liguri)/ 7 oz pasta (eg. trofie liguri)/ 200 g di trofie liguri100 g dyni- 200/ 3.5- 7 oz chopped pumpkin/ 100-200 g di zuccacebul...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Podpowiedzi wyszukiwań
Zupa szczawiowa
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście