Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Dorsz w łódeczkach z kapusty - Wrapped in Cabbage Leaf - Merluzzo al forno nelle barchette di cavolo crauti
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
526
Kategorie
61
Dorsz w łódeczkach z kapusty - Wrapped in Cabbage Leaf - Merluzzo al forno nelle barchette di cavolo crauti
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientifilety ze świeżego dorsza/ fresh cod fillets/ filetti di merluzzo freschiliście kapusty białej/ white cabbage leaves/ foglie di cavolo crautiprzyprawy/ spices/ spezieo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
19 wrz 18
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Cena
126 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Pomysły kulinarne dnia codziennego, Every day recipes, Ricette per
526
61
Polecane przepisy
Dorsz w łódeczkach z kapusty - Wrapped in Cabbage Leaf - Merluzzo al forno nelle barchette di cavolo crauti
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientifilety ze świeżego dorsza/ fresh cod fillets/ filetti di merluzzo freschiliście kapusty białej/ white cabbage leaves/ foglie di cavolo crautiprzyprawy/ spices/ spezieo...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Zapiekanka z dorsza - Cod Gratin Recipe - Gratin di merluzzo (ricetta)
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:filety z dorsza/ cod fillets/ filetti di merluzzomarchewka/ carrot/ carotacebula/ onion/ cipolla"miąższ" z bułki lub bułka tarta/ (fresh) bread crumbs/ mollica del pa...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Klopsy z kapusty włoskiej - Savoy Cabbage Cutlets Recipe - Frittelle di verza
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:1 kapusta włoska/ 1 savoy cabbage/ 1 cavolo verza1 cebula/ 1 onion/ 1 cipollaprzyprawy/ spices/ spezie1 jajko/ 1 egg / 1 uovo2-5 łyżki bułki tartej/ 2-5 tbs bre...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
Toskańska zupa jarzynowa - Minestrone di verdure toscano
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti100-200 g fasolki (opcjonalnie)/ 3.5-7 oz cooked beans/ 100-200 g di fagioli cannellini cotti100-200 g gałązek toskańskiej kapusty (jarmużu)/ 3.5-7 oz Tuscan kale/ 100...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Minestroni
,
Soups
,
Zupy
Czerwona kapusta w cytrusach - Red Cabbage-Citrus Salad - Insalata di cavolo rosso con agrumi
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti1/2 główki czerwonej kapusty/ 1/2 red cabbage/ 1/2 di cavolo rossosok z 1/2 cytryny/ 1/2 lemon juice/ succo di 1/2 di limonekilka kropel soku z limetki/ several drops ...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Sałatki
,
Insalate
,
Salads
Zuppa di crauti
Questa zuppa si può preparare con i crauti freschi o con quelli in barattolo.Quando uso i crauti freschi aggiungo comunque un po' di quelli in scatola per dare alla zuppa quel caratteristico sapore acidulo.Ingredienti:300 g di bollito con osso2 carote1...
Quattro Stagioni
INVERNO
,
ZUPPE
Kotlety cielęce w parmezanie - Veal cutlets with Parmesan - Cotolette di vitello impanate con parmigiano
Kalabryjski przepis mojej Teściowej z Monterosso Calabro/My Mother-in-law's Calabrian recipe from Monterosso Calabro/Una ricetta calabrese di mia Suocera di Monterosso CalabroPolish/English/ItalianWykonanie/ Directions/ Come si fa:1.C...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
Kurek czerwony w białym sosie - Gurnard in white sauce - Gallinella in salsa bianca
Polski:To szybki sposób na smaczny efekt, regulujemy proporcje w zależności od ilości rybek, którymi dysponujemy.Pierw marynujemy rybki w krojonej w krążki cebuli, dodajemy sól i tymianek do smaku (od minimum 1/2 godziny do kilku godzin, przechowując w...
SMAKOŁYKI ANGELI, ANGELA'S DELICACIES, LE PRELIBATEZZE DI ANGELA
Lunch
,
Cena
,
Pranzo
,
Obiad
,
Supper
,
Kolacja
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone