Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Tak można zużyć nadmiar majonezu
Zjedz Mnie
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
104
Kategorie
252
Tak można zużyć nadmiar majonezu
Majonez, czyli kompozycja oleju i jajek jest rzadkim gościem w moim menu. Sporadycznie go używam. Jeżeli jest mi potrzebny to dosłownie kapka, a kapek nie sprzedają. Wówczas muszę kupić cały słoiczek. Tyle, że ni...
Zjedz Mnie
18 paź 15
Cukier
,
Mąka
,
Jajka
,
Deser
,
Ciastka
,
Majonez
,
Mąka ziemniaczana
,
żurawina
ciastka
4 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
Zjedz Mnie
Niestety ten blog nie ma opisu
104
252
Polecane przepisy
Toskańska fasola
W Toskanii jest wiele do spróbowania doskonałe wina, wspaniała wołowina, makarony z ragu z dziczyzny, trufle. Gdzieś na początku listy plasuje się też fasola Toskańczycy ją kochają, jedzą w zupach, pastach do crostini (grzanek) i jako d...
Niech się gotuje!
Wszystkie przepisy
,
Wegetariańskie
,
Wegańskie
,
Warzywa
,
Dodatki do dań głównych
,
Fasola
Bananowe placki z porzeczkami
Uwielbiam placki bananowe! Powodów mam kilka, 3 najważniejsze są następujące: są pyszne, są łatwe, do ich przygotowania można zużyć sczerniałych bananów, których nikt nie chce jeść
Gotuj z Kasią
Dania główne
,
Dla dzieci
,
śniadania
,
Naleśniki i placki
,
Obiady na słodko
,
Banan
,
Maślanka
,
Porzeczki
Rosół drobiowo-wołowy
Rosół to zdecydowanie niedzielne danie. To już nawet nie chodzi o tradycję, ale o to, że ugotowanie porządnego rosołu to bardzo czasochłonne przedsięwzięcie, na które... Artykuł Rosół drobiowo-wołowy pochodzi z serwisu Magazyn Kuchenny.
Magazyn Kuchenny | Magazyn Kuchenny
Zupy
,
Natka pietruszki
,
Kurczak
,
Włoszczyzna
,
Wołowina
Placki bananowe z owsianką orzechową z wczorajszego śniadania
Kto kocha słodkie placuszki na śniadanie, ręka w górę! Tak, moja jedna ręka też jest w górze (bo drugą zajadam się plackami, oczywiście).Dlaczego podkreśliłam w tytule posta, że owsianka użyta do placków jest z wczorajszego dnia? Ponieważ jedną z cech ...
Dziś na talerzu
Kategoria
,
Wegańskie
,
Wegetariańskie
,
śniadanie
,
Słodkie
,
Placuszki
Sosy - łatwe i szybkie w przygotowaniu
Źródło: fotoliaPrzygotowanie tych sosów nie jest trudne, a szybkie i banalnie łatwe. Wystarczy użyć znanych wszystkim składników i gotowe! Opiszę kilka podstawowych sosów - być może pojawi się taki, którego jeszcze nie znacie.Tak przygot...
Moje Kuchenne Hobby
Porady
,
Porada
,
Sosy
Panierowane pulpeciki rybne
SKŁADNIKI600 g mrożonych lub świeżych płatów z dorsza, mintaja lub innej ryby2 jajka ( jedno zużyć do panierki )bułka tartapół cebuliolej do smażenianać pietruszkimąkaSPOSÓB PRZYGOTOWANIARozmrozić filety, zmielić razem z połówką cebuli i od...
zielonacukinka
Dania z ryby
,
Potrawy z ryby
,
Panierowane pulpeciki rybne
Papryka duszona z ciecierzycą
Zawsze, gdy robimy hummus zostaje nam trochę ugotowanej ciecierzycy. Najczęściej podjadamy nadmiar tak po prostu bez niczego (dobra przekąska przed telewizorem), tym razem jednak postanowiliśmy zużyć resztki podczas obiadu. W lodówce leżały sobie jeszc...
My Vegan Kitchen
Dania główne
,
Sosy
,
Cieciorka
Gołąbki z kapusty pekińskiej
Ugotować ryż. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulkę i pieczarki. Przygotować farsz: mięso, ugotowany ryż i cebulkę z pieczarkami. Doprawić solą i pieprzem. W szerokim garnku zagotować wodę. Odciąć ok. 15-20 największych liści kapust...
Przepisy kulinarne
Mięso
,
Mielone
,
Ryż
,
Kapusta pekińska
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone