Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Paluszki grissini z ziołami i solą
W garnuszkach
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
63
Kategorie
19
Paluszki grissini z ziołami i solą
składniki:300 g mąki pszennej12 g świeżych drożdży200 ml ciepłej wody1 łyżeczka suszonej bazylii1 łyżeczka suszonego oregano0,5 łyżeczki soli1 łyżka oliwy z oliwekopcjonalnie 3-4 łyżki startego parmezanugruboziarnista sól do posypania i ususzone liście...
W garnuszkach
09 sie 16
śniadanie
,
Chleby
,
Przystawki
chleby
4 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
W garnuszkach
Niestety ten blog nie ma opisu
63
19
Polecane przepisy
Grissini z kurkami i koperkiem
Kto lubi paluszki? Ten palec do budki! Oto przepis na chrupiące grissini z dodatkiem kurek i koperku. Palce lizać!
Smakowity Chleb
Bez kategorii
Grissini – włoskie paluszki
Te typowe włoskie paluszki z ciasta chlebowego są bogatsze w smaku niż paluszki sezamowe ze względu na większy udział oliwy w cieście i dodatek masła. Dodanie do ciasta pieczonego czosnku lub parmezanu pozwala na uzyskanie smakowitych wariacji tego wyp...
Z Kuchni Do Kuchni
PRZEPISY
,
OBIAD
,
SNIADANIE
,
RECENZJE
,
WLOSKA
,
PIECZYWO
Grissini - włoskie paluszki chlebowe
Paluszki grissini to przystawka podawana we Włoszech przed posiłkiem. Świetnie pasują do wędlin czy sera, można je także serwować do różnych sosów, dipów i zup.Pochodzą z Turynu i okolic i zgodnie z miejscową tradycją zostały wymyślone przez piekarza w...
Przepisy na domowy ser i chleb
Mąka pszenna
,
Na drożdżach
,
Inne wypieki
Paluszki rybne w tempurze
Wszyscy znają paluszki rybne, choć również doskonale wiedzą, że ryba nie ma palców! A co by mogły robić gdyby było inaczej? Gdyby ryba palce miała, ... Post Paluszki rybne w tempurze pojawił się poraz pierwszy w Magazyn kulinarny Codogara.
Magazyn kulinarny Codogara
Danie na dziś
,
Przepisy na ryby
,
Ryba
,
Tempura
Grissini – paluszki chlebowe
Grissini to chrupiące paluszki chlebowe pochodzące z północy Włoch. Mogą stanowić przystawkę, albo dodatek do innych dań. Grissini można kupić w sklepie, ale… po co? :) Bardzo łatwo je przygotować, a dodając do ciasta ulubione przyprawy można upiec pal...
Trzeci talerz
Ciastka i ciasteczka
,
Przystawki
Paluszki Grissini z Szynką Szwarcwaldzką i Rukolą
Paluszki Grissini można upiec samemu lub kupić gotowe i przygotować szybką przekąskę. Polecam moją :).SKŁADNIKI:opakowanie paluszków Grissini100 g szynki szwarcwaldzkiej lub innej dojrzewającejsałata rukolaserek typu almetteWYKONANIE:Plasterki szynki d...
Zakątek Smakosza
Przystawki
Paluszki grissini
Grissini to włoskie paluszki z ciasta drożdżowego doprawione solą morską, czasem też ziołami, podawane zwykle w towarzystwie serów, wędlin czy oliwek. Lubię maczać je w domowych sosach lub po prostu, w dobrej oliwie z kilkoma kroplami octu balsamiczneg...
Bake it
Na słono
,
Drożdżowe
,
Grissini
,
Paluszki
,
Przekąska
Zupa pomidorowa z paluszkami grissini
Aromatyczna, zdrowa i pożywna zupa. Robi się ją szybko a najlepiej smakuje z włoskimi paluszkami grissini, choć równie dobrze można ją podać z ryżem.Idealna propozycja na szybki i smaczny obiad. 1 cebula1 marchewkakawałek selera2 ząbki czosnku700ml prz...
Smakołyki Asi
W kilka chwil
,
Obiad
,
Wegetariańskie
,
Z różnych stron świata
,
Zupy
Podpowiedzi wyszukiwań
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym
Nalewka z pigwy z arcydzięglem
Eva lovia
Poprostupycha
Smazone aterynkine Aterynki smażone
Smazone Aterynki smażone