Dodaj nowy blog
Przydatne informacje
Kontakt
Recenzja - "Sztuka fermentacji" Sandor Ellix Katz
true taste hunters
//= blogData($blog_data['id'], 'blog_description') ?>
Przepisy
474
Kategorie
231
Recenzja - "Sztuka fermentacji" Sandor Ellix Katz
Powoli temat fermentacji i kiszenia robi się bardzo popularny. Współczesne społeczeństwa wracają do korzeni - metod i przepisów przekazywanych sobie z pokolenia na pokolenie. Dla wielu z nas temat tak dobrze znany naszym babciom wydaje się być istną cz...
true taste hunters
10 wrz 16
Recenzje
recenzje
9 przepisów
//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= blog_tag_url_template(blogData(tagData($id, 'blog_id')), tagData($id)) ?>//= tagData($id, 'tag_name') ?>//= getTagThumbnailUnique($id) ?>
Zobacz cały przepis
true taste hunters
Niebanalna kuchnia wegańska.
474
231
Polecane przepisy
Dzika Fermentacja Żywe Kultury Bakterii Smak Wartości Odżywcze I Rzemiosło – Sandor Ellix Katz
Dzika Fermentacja Żywe Kultury Bakterii Smak Wartości Odżywcze I Rzemiosło Sandor Ellix Katz to kompendium wiedzy na temat dzikiej fermentacji. Sam autor twierdzi, że fermentacja to po części dieta, po części sztuka, a także sposób konser...
Kuchnia w formie
Literatura
,
Książki kulinarne
,
BookMaster
,
Polecane książki
,
Fermentacje
,
Kiszonki
,
Kombucha
,
Sandor Ellix Katz
,
Vivante
"Dzika fermentacja" - recenzja
Witajcie :-) Dziś mam dla Was recenzję prawdziwej perełki :-) Pierwszą wersję książki autor napisał 15 lat temu. Nie miałam okazji przeczytać "Sztuki fermentacji" więc na jej temat nie mogę się wypowiedzieć. "Dzika fermentacja" to książka zmieniona, au...
kruche babeczki
Książki
,
Recenzje
,
Dzika fermentacja
DZIKA FERMENTACJA. RECENZJA KSIĄŻKI
Witajcie :) dzisiaj zapraszam do lektury książki Dzika fermentacja. Uwielbiam takie książki kulinarne które mają w sobie to coś co powoduje że niejako dawkuję sobie ich zawartość, przeglądam, czytam fragmenty, zerkam na zdjecia, po czym odkładam ...
Kulinarne zapiski
Recenzje książek
JAK ZROBIĆ TWAROŻEK Z TEFAL CUISINE COMPANION
Czerwiec rozpoczął się cudowną energią i spotkaniami z niesamowitymi ludźmi. Cztery pierwsze dni miesiąca spędziłam w górach w niezwykle urokliwym miejscu ucząc się sztuki... Artykuł JAK ZROBIĆ TWAROŻEK Z TEFAL CUISINE COMPANION pochodzi z serwisu Blog...
Dare To Cook
DANIA GŁÓWNE
,
DODATKI
,
DESERY
,
ŚNIADANIA
,
PRZYSTAWKI
,
Tefal cuisine companion
,
Domowe wyroby
,
Domowy biały ser
,
Dzika fermentacja
,
Jak zrobić twaróg
,
Twaróg
RAZOWO-ORZECHOWE GALETTE Z OWOCAMI
Pierwszy czerwcowy weekend spędziłam w Sudetach na warsztatach z fermentacji, kiszenia i pięknego życia, które prowadził niesamowity Sandor Ellix Katz autor Sztuki Fermentacji i... Artykuł RAZOWO-ORZECHOWE GALETTE Z OWOCAMI pochodzi z serwisu B...
Dare To Cook
Bez kategorii
,
Rabarbar
,
Letnie ciasto
,
Truskawki
,
Galette
,
Galette z owocami
,
Razowe ciasto
Kiszone cytrusy. O sztuce fermentacji
Kiszonki. Cały świat kisi. Ten nowy/stary trend w kuchni posuwa się lawinowo. Kisi się wszystko warzywa, owoce, łodygi, chwasty, liście, ziarna, ryby i mięso. I choć kisiło się od zawsze, to swoje apogeum zjawisko odnotowuje właśnie tera...
Kuchennymi drzwiami
Cytrusy
,
Książki
,
Kiszone
Sztuka fermentacji – skąd czerpać wiedzę, pomysły i przepisy?
Kiszenie i fermentacja stało się dla mnie bardzo szybko czymś bardzo oczywistym i intuicyjnym. Może dlatego, że w mojej rodzinie zawsze pojawiała się kiszona kapusta i kiszone ogórki, a może po lubię to robić i podświadomie czuję i wiem&...
Naturalnie Naturalni – Warsztaty Kosmetyków Naturalnych – DIY domowe kosmetyki 100% naturalne!
Zapomniana wiedza
,
Oczyszczanie organizmu
,
Siej Ferment
,
Donna Schwenk
,
Lakto-fermentacja
,
Sandor Ellix Katz
,
Sztuka fermentacji
,
Zdrowy ferment
Fasolka szparagowa na zimę - kiszona i konserwowa
W tym roku sezon na przetwory warzywne rozpoczęliśmy dość nietypowo, bo od fasolki szparagowej w słonej zalewie i marynowanej fasolki szparagowej,Nigdy wcześniej nie próbowaliśmy robić sami przetworów z fasolki, ale... zainspirowani wskazówkami S...
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Podpowiedzi wyszukiwań
O chuju złoty
Vintage ebooks
Vintage
Placuszki z jabłkami
Pączki francuskie
Serniki
śledzie na czerwonej kapuście
Ciasto karmelowe z kremem makowym